2777
2789
کاملا موافقم و صحبتاتون رو لمس کردم من همسرم انتخاب پدر و مادرم بود چون خودم سنم خیلی کم بود و خدا ر ...

ببین عزیزم این همه آمار طلاق ، این نظر منه ، اگه ۱۰ تا طلاق بگیرن ۷ تاشون سنتی بوده

من خودم چون ضربه شو خوردم میگم هر چی طرفین همو بشناسن مثلا سه سال دوست باشن و نیتشون از دوستی ازدواجه خیلی بهتره

تا اینکه ندیده نشناخته نهایت یک ماه تحقیق کنن بعد هم عقد و عروسی و تازه اول شناخت

من اگه حتی ۲ ماه نامزد بودم دیگه عقد نمیکردم و نامزدی رو بهم میزدم ولی متاسفانه اطراف ما بعد خواستگاری سریع عقد میکنن یکسال بعد هم عروسی و این افتضاحه

لطفا نگید ازدواج سنتی یعنی با عقل و منطق گاهی اوقات همون بزرگتر ها هم عقل و منطقشون کار نمیکنه به حرف اطرافیان گوش میدن و بچه شون چه پسر و چه دختر شون رو بدبخت میکنن

درچارچوب خانواده اس اگر خانمی دنبال زندگی کردن باشه و فقط به خاطر مسائل جنسی ازدواج نکنه حتی اگر صیغ ...

نمیدونم از کدوم تحقیقات حرف میزنید، ولی من تمام اطرافیانم، دوست فامیل اشنا، از ۲۰ سال پیش به این طرف همه با دوست ازدواج کردن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا و ما این رو یک توهین خیلی بزرگ میدونیم برای دختر مجرد مخصوصا

ما هم همینطور

بعضیا متوجه نیستن معنای صیغه یعنی ازدواج موقت، بگذریم که من کلا چنین چیزی و نه شرعی میبینم ننه اخلاقی، ولی جدای از اون چرا باید یکی حاضر باشه موقتا زن یکی بشه حالا به حساب اشنایی یا هرچی، چرا اصلا باید تو اون تایم محرم شن؟؟ اشنایی نیاز به محرمیت نداره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من عاشقانه ازدواج کردممثل سگ پشیمونم ازدواج همش دردسرهزمان رو کاش میشد ب عقب برگردوند

اینقدر ازدواج بده؟ که همه میگن کاش ازدواج نمیکردیم

وتقعا اگه اینقدر بده ما ازدواج نکنیم

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

برا همسر اولم سنتی بود یک ساعت بعد عقد پشیمون شدم (قبلشم راضی نبودم)

ازدواج دومم عاشقانه بود هیچ وقت پشیمون نشدم

شکرخدا

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من عاقلانه سنتی ازدواج کردم و سریع هم عاشقش شدم.

بله بعد از ۱۲ سال زندگی راضیم مطمئنم بهتر ازاین برا من نمیشد

هیچوقت هیچ همسری کامل نیست ولی اونیکه بیشتر از بقیه باهاتون همسو باشه باید حلوا حلواش کرد

ما هم همینطوربعضیا متوجه نیستن معنای صیغه یعنی ازدواج موقت، بگذریم که من کلا چنین چیزی و نه شرعی میب ...

دقیقا 👍👌 آشنایی نیازی به محرمیت نداره ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊