2777
2789
عنوان

دسگه ازدواج صد درصد غیر ممکنه برام

1285 بازدید | 107 پست

خوش ب حال اونایی که تا اواخر سال ۹۷ ازدواج کردم بعد اون دیگ همه چیز واقعا سخت شد دیگ

الان مثلا من میتونم ۶۰ تومن بدم برا طرف حلقه بخرم؟یا ده تومن بدم کت و شلوار یا اصن تو کم ترین حالت چ جوری ۵۰۰ تومن بدم جهیزیه بخرم به خدا ارزوم مرگه کاش ب ۳۰ سالگی نرسم کاش بمیرم بالاخره هزینه کفن و دفن تو شهر خودم خیلی کم تر در میاد

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سر کار به این چیزا فکر نکن شدنی خودش می شه به فکر و خیال تو نیست

شدنی وقتی شد همون جور ک حتی ی خرید کوچیک برام میکنه ازون طرف انتظار داره ازم

دقیقا حالا مامان من میگه حلقه بخریم برا آیندت اگه بخوای بذاری هر موقع ازدواج کردی بخری خیلی سخته همین الان برو حلقتو بخر حداقل

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چه اشکالی داره خب ازدواج نمیکنیم. ادم یکم عقل داشته باشه میدونه که تو این شرایط ازدواج اشتباهه. کسیم که ازدواج نکرده عیب و ایرادی نداره اتفاقا عاقله که ازدواج نکرده اونم تو این زمونه که بلانصبت بعضیا ادم درست پیدا نمیشه همه چی گرونیه

الان ما حلقه گرفتیم کجای دنیا رو فتح کردیم؟همش تو کشو هست و اصلا نمیاندازم

اگ نداشتی بخری براش یا نمیتونست برات بخره اینجوری نمیگفتی

لعنت بر باعث بانی این اتفاقات بعد یسری کوته فکر میگن دست اینا نیست دیدید که با اعتراض های این چند روز طلا یکم اومد پایین دست خودشونه اینا مارو به مرگ گرفتن که به تب راضی بشیم کاش اسرائل بزنه راحت شیم همه از مرگ تدریجی خیلی بهتره