ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3743 عنوان شما ام مثل من از مهمون بدتون میاد🙊🥲 246 بازدید | 14 پست من فقط دوست دارم با دوستای هم انرژی با خودم رفت و آمد کنم اونم بیرون از خونه مثلا استخر، پارک، کافه، طبیعت، ورزش، کارگاه هنری و.... نظرسنجی کدومش از مهمونی و خاله بازی متنفرمممم عاشق مهمونی هستم ثبت 1404/10/09 | 10:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17911 مهمون غریبه بدم میاد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 4403 من خیلی دوست دارم مهمونی یدم چند جور غذا و دسر و سالاد ... ولی به شرطی که یا خودم دعوت کنم یا از قبل بهم بگن یهو نیان
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3743 از فامیل خوشم نمیاد غریبه ها رو ترجیه میدم واقعا
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 15414 منم فامیل رو دوست ندارم آشناها و دوستا کخودت انتخاب کردی چرا خوش میگذره
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3743 من خیلی دوست دارم مهمونی یدم چند جور غذا و دسر و سالاد ... ولی به شرطی که یا خودم دعوت کنم یا از قبل ... حیف وقت و انرژی و اعصابت نیست
13۸۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 10252 عه من😂 بخدا چند شب یکی از فامیلا با بچه هاش ساعت ۱۱ شب اومد منم زیاد محلش ندادم آخه بشر نمیگی نصف شب مزاحم نشم 😑😑
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3743 بخدا چند شب یکی از فامیلا با بچه هاش ساعت ۱۱ شب اومد منم زیاد محلش ندادم آخه بشر نمیگی نصف شب مزاحم ... چقدر بعضی ها بی فرهنگن
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 4403 حیف وقت و انرژی و اعصابت نیست نه دایره افراد دورم محدودا فقط یه جا ی نخاله دارم توشون که چند وقت کفتم دیگه نیاد خونم
13۸۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 10252 چقدر بعضی ها بی فرهنگن خیلی من از مهمونی رفتن و مهمون اومدن خوشم نمیاد اصلا دلم میخواد آرامش داشته باشم اعصاب و حوصله غذا درست کردن و شستن ظرفای زیاد و چیدن این چیزارو اصلا ندارم
ابوریحان_درونی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 3743 خیلی من از مهمونی رفتن و مهمون اومدن خوشم نمیاد اصلا دلم میخواد آرامش داشته باشم اعصاب و حوصله غذا ... والا همش باید جلوشون تظاهر کنی حواست باشه یه وقت حرکتی یا حرفی نزنی که اونا داستان نسازنهم خستگی روحی داره هم جسمی
13۸۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 10252 والا همش باید جلوشون تظاهر کنی حواست باشه یه وقت حرکتی یا حرفی نزنی که اونا داستان نسازنهم خستگی روح ... آره بقران من کار کردنم یه حدی داره از اون حد ک بگذره کلافه و عصبی و کلی خسته میشم