2777
2789
عنوان

بابام انگار به اجیم حسودی میکنه

412 بازدید | 29 پست

آجیم کلاس شیشمه،بابام دیروز رفته بود مدزسش از معلمش در مورد سطح درسی آجیم بپرسه،معلمش کلللییی جلو همه بچه ها و بابام از خواهرم تعریفکرده و کلی خوبیشو گفته،بابام همونجا جلو همه درومده گفته در این حدم نیست بچه ی من عیب و ایرادم زیاد داره

آجیم ناراحت شد اونجا ولی خب چیزی نگفت

اومد خونه بابامم خونه بود،بابام گفت آره رفتم پیش معلمش کلی ازش تعریف کرده ولی انوبدم تعریفی نیست نگاه کن اتاقش چقد کثیفه چقد بد اخلاقه...تعریفی هست ولی نه در این حد

به نظرتون دلیل اینکارش چیه؟خب چتههه؟چرا به بچه ۱۲ساله حسودی میکنییی

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

عقده ای بابات

خودش تو بچگی خیلی تخریب شده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لطفا بگی چرا یه پدر باید دختر 12 ساله ش حسادت کنه؟ اصلا احمقانه ست همچین چیزی

بابام کلا یه حالت خودشیفته مانندی داره به همه ختی به گربه توخیابونم خسودی میکنه

خب اگه حسادت نمیکنه پس دلیل اینکارش چیه؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

مثلاً خواسته تواضع نشون بده . من مجرد بودم هر کی ازم تعریف میکرد مامانم میگفت نه بابا اینجوری هم نیست و یه ایراد میداشت روم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️