2777
2789

سلام. بچم 21 روزشه . شیر خشک میخوره، یه دفعه ای شیر خوردنش کم شده بزور 30 تا میخوره اونم مثلا تو نیم ساعت حداقل. حین شیر خوردن هم انگاری گلوش بگیره خس خس میکنه انگاری یه چیزی تو گلوش گیر کرده. و به سختی میخوره و خسته میشه و خوابش میبره. کسی همچین موردی دیده؟

دکترش زنگ زدم خیلی سرش شلوغه و قراره اطلاع بده . بعد ظهر هم ها هم مطب هستش. تا بعد ظهر باید صبر کنم . خواهش کسی اطلاع یا تجربه ای داره یه چیزی بگه خیلی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا رفلاکس

خوابیده بهش شیر نده بگیرش تو بغلت سرش شیب داشته باشه

کلا تو حالت شیب دار باید بخوابه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
احتمالا رفلاکس خوابیده بهش شیر نده بگیرش تو بغلت سرش شیب داشته باشهکلا تو حالت شیب دار باید بخوابه

همهرو رعایت میکنم هم تو بغل شیرش میدم هم باد گلوش را میگیرم هم مدتی بعد از شیر خوردن نگهش میدارم. حتی تو کریر خوابوندمش از اول ک شیب داره

خوب آروغ بچه رو میگیری؟ شاید خوب نمیگیری دل درد میشه شیر خوردنی

میگیرم. دل درد نیست چون موقع شیر خوردن اصلا گریه نمیکنه اگر درد داشته باشه باید گریه کنه خوب. موقع شیر خوردن انگاری توان نداره مک بزنه خسته میشه میخوابه. میزارم تو جاش ک بخوابه باز بیدار میشه