2777
2789

دوران اشنایی که دوران ابراز علاقه نیس

شما فاصلتو حفظ کن اونه که باید همش پا پیش بزاره

اینجوری نبود یعنی علاقه ای وجود نداره

تو ازدواجم بگم علاقه باید از سمت مرد باشه اول بعد ازدواج با ناز و عشوه یه علاقه ای نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران اشنایی که دوران ابراز علاقه نیس شما فاصلتو حفظ کن اونه که باید همش پا پیش بزاره اینجوری نبود ی ...

من خیلی ابراز علاقه میکنه بعد جوابشونو با فدات مرسی عزیزم و قربونت گلم و اینا میدم یعنی اشتباه میکنم ؟

بعد دیگ خیلی بخام ابراز علاقه کنم میگه چطوری میگم حال من بستگی به حال تو داره

یا مثلاً یک روز جون خودشو از دروغ خورد گفتم جون تو برام خیلی عزیزه و چرا قسم جونتو الکی میخوری

همین

هنوز نامزد نکردیم ولی فامیل نزدیکیم و چند وقت دیگ نامزدیمونه

نمیدونم حس میکنم اشتباه کردم

من خیلی ابراز علاقه میکنه بعد جوابشونو با فدات مرسی عزیزم و قربونت گلم و اینا میدم یعنی اشتباه میکنم ...

عالیه

زن زیاد نباید قربون صدقه مرد بره گاااهی فقط کافیه

دقیقا دلیل اینکه اون زیاد قربون صدقت میره همهمینه چون تو زیاد رو ندادی

تا شروع کنی به قربون صدقه اون میکشه کنار

ناز داشته باش همیشه که واسه شنیدن یه دوستت دارم همیشه منتظر بمونه

بابا بیخیال سیاست زنانه و اینا ابراز علاقه کرد ابراز علاقه کن کسی که ظرفیت دوست داشته شدن و داشته باشه پا به پات میاد کسی که دنبال یه چیز دیگه باشه کم کم معلوم میشه

من الان نامزدم

۵سال هم دوست بودیم ابراز علاقه میکرد میکردم الانم همینطوره همیشه که نباید از سمت مرد باشه نه اینکه فقط فیلم بازی کنم نه واقعا دوسش دارم و بدون هیچ دریغی بهش علاقه مندم و عشق میورزم ولی اونم ظرفیتشو داره