2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم ازم پولامو نگیره

232 بازدید | 23 پست

راهکار مثبت و مناسب برید که باعث ناراحتی و دعوا نشه.

بهشمار قبلا گفتم میخوام با پولم جهیزیمو بخرم ولی میترسم منو تو موقعیتی بزاره که مجبور بشم بهش پول بدم

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

شما یه لطف کن اعلام نکن که قراره چیزی بخری برو خریدتو انجام بده کسب اجازه از الان؟؟؟؟اگه پول خواست بگو پس تامین جهیزیه باتو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهزیه قسطی بردار و اقساط شو بده ک شوهرت بدونه برا پولت برنامه داری و باید قسط بدی

این بهترین راهشه

یا همینک پول دستت اومد وسایلتو بخر یا بده سکه یا طلا بگو برا جهازمه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

شما یه لطف کن اعلام نکن که قراره چیزی بخری برو خریدتو انجام بده کسب اجازه از الان؟؟؟؟اگه پول خواست ب ...

اخه اگه بخوام یه چیزی بخرم که از خقوقم بیشتر باشه مجبورم نگه دارم تا پولم زیاد بشه

خب نزار بفهمه داری پول جمع میکنی سرمایه گزاری کن رو چیزی مثلا هربار یه تیکه طلا

همون تیکه طلا رو اگه بگیرم بعدا لازمش بشه بگه بیا بفروشیم چی؟

چون قبلا که طلا جمع کرده بودم میخواست ماشین بخره خودش پول داشت طلا ها رو ازم گرفت البته ماشین رو زد به نام خودم

جهزیه قسطی بردار و اقساط شو بده ک شوهرت بدونه برا پولت برنامه داری و باید قسط بدی این بهترین راهشهیا ...

اره تو همین فکرم ولی میترسم دعوا بشه البته تا الان نشده ولی میترسم یا بعضی وقتا دلم میسوزه بهش میدم تا الانم خیلی جاها کمکش کردم

اره تو همین فکرم ولی میترسم دعوا بشه البته تا الان نشده ولی میترسم یا بعضی وقتا دلم میسوزه بهش میدم ...

کم کم بخر اینجوری ن فشار رو تو ن اون ناراحت میشه

این کار نکن میبین بعضی وقتا شرایط نداری بهش پول بدی ی دلخوری پیش میاد عادتش نده

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

کم کم بخر اینجوری ن فشار رو تو ن اون ناراحت میشه این کار نکن میبین بعضی وقتا شرایط نداری بهش پول بدی ...

اخه مگه قسطی هم میدن؟ چک و اینا میخوان که من ندارم

اخه مگه قسطی هم میدن؟ چک و اینا میخوان که من ندارم

اگه کارمندی ک با فیش حقوقی

اشنا نداری؟؟ک با اعتبار اون بری قسطی برداری

بعنوان کسی که بعد از سه سال نگران بودم دعوا نشه و ناراحتی نباشه و......الان دارم تموم میکنم زندگی رو

میگم

از همون اول رک پولتو واسه خودت نگه دار

هر چند میدونم آدمیزاد اصرار داره خودش یه اشتباهی تکرار کنه و درس بگیره

عادت های اتمی و اثر مرکب
بعنوان کسی که بعد از سه سال نگران بودم دعوا نشه و ناراحتی نباشه و......الان دارم تموم میکنم زندگی رو ...

بخاطر چی قراره جدا شین؟ همین پول دادن یا ندادن؟

بخاطر چی قراره جدا شین؟ همین پول دادن یا ندادن؟

نه

اینو اصلا مطرح نکردم

ولی اینم یکی از دلایلی بود که از چشمم افتاد

از سحابی به بعد دیگه به بهونه مشکلات تنهایی زندگی رو کشیدم

و در کل شخصیتش

عادت های اتمی و اثر مرکب

همطشه خودتو مقروض و مدیون نشون بده. بگو انقد قسط فلان دارم اینقد قسط فلان

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند