دوستم مریض بود من اینقد براش گریه میکردم دل میسوزوندم نوبت دکتر میگرفتم به دوستم که پزشکه میسپردم رعایت احوالشو کنن تحویلش بگیرن همیشه گل و کادو میگرفتم بهش سر میزدم دماغشو عمل کرد براش کارت هدیه بردم ولی اون هر وقت نیاز داشتم هیچ کاری واسم نکرد حتی عروسی داداشم دعوتش کردم بهونه آورد نیومد کاش اینقد احمق نبودم نمیدونم چرا آدم نمیشم
خب از این به بعد بفهم که واسه محبتات ارزشی قائل نیست.. تا کجا بایدادامه بدی که بگه نمیخوام و بسه.... واسه خودت ارزش قائل باش اون ادم ارزش نداره... حیف محبت و مهربونی شما.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب از این به بعد بفهم که واسه محبتات ارزشی قائل نیست.. تا کجا بایدادامه بدی که بگه نمیخوام و بسه.... ...
خیلی آدم بی چشم و روییه من بهش زنگ زدم گفتم فلانی من دعوتت میکنم باید بیای ها اگه نمیای بگو من پیش خانوادم ضایع نشم گف نه این چه حرفیه حتما میام ولی نیومد وقتی ازش پرسیدم هم بهونه الکی آورد فهمیدم نمیخواس بیاد وگرنه چیز خاصی نبود که نشه بیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.