2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخاد طلاق بگیره

791 بازدید | 37 پست

مادر شوهرم میخاد طلاق بگیره

به شوهرم زنگ زده گفته بیا طلا هامو بفروش یه خونه. رهن کن برام

شوهرمم میخاد رهن کنه میگه خرجیشونم خودم میدم

من دعوا راه بندازم یا زوده هنوز چیکار کنم

به شوهرمم گفته من بقیر شما ها کسی رو ندارم با اینکه یه پسر دیگه داره و بابا بزرگ شوهرم هست ولی کسی رو نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشه یا سعی کنید آشتی کنند طلاق نگیره یااینکه باید کمکش کنه دعوا راه بندازم چیه؟؟؟

شوهر من خرج خودمونو نمیتونه بیاره دو نفر دیگه رو میدونم نمیتونه باید همون یه زره هم که خودمون میخوریم ببره واسه مامانش

مادرشه نمیتونه بی خیالش بشه خداتو شکر کن میخواد خونه بگیره نمیاد آوار بشه رو زندگیت

آوار هم نشه بخاد از شکم خودمون بگزره واسه مادرش

و اینکه شوهر من تنها نیست بره به پسر دیگش بگه

تا میتونی تلاش کن طلاق نگیره

ولی اگرم طلاق گرفت چاره ای ندارید خودش که گفته از طلاهام بفروشید خونه بگیرم

بعدهم مادرشه نمیتونه کمکش نکنه

بالخره اونم زحمت شوهرتو را کشیده که الان شده شوهرت وداره برات خرج میکنه

آمیتیس در سرزمین عجایب

فکر کن مادر خودته دوست داری شوهرت چطوره رفتار کنه همون رفتار رو انجام بده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

آوار هم نشه بخاد از شکم خودمون بگزره واسه مادرش و اینکه شوهر من تنها نیست بره به پسر دیگش بگه

خب هر دو پسر باهم توافق کنند باهم کمکش کنید که به هیچ کس فشار نیاد بعدهم اگر بازم پس انداز داره بگذارید بانک سود بگیره

آمیتیس در سرزمین عجایب