2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخاد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 37 پست
چون پدر شوهرم اذیتشون میکنه اذیت که نه خیلی گندش میکنن پدر شوهرم میخاد بترسونتشون دیونه بازی در میا ...

حالا شوهر خودت هنچین میکرد میگفتی گنده ش کردی؟؟

دعوا راه انداختن چیه؟بذار مشکلاتشون رو حل کنن

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رهن خونه که احمقانه است سال دیگه از کجا می خواد بیاره بذاره روش،،تا جایی که می تونیین منصرفش کنید شوهرن باید می گفت من خجالت می کشم شما طلاق بگیرید دخالت نمی کنم فردا کاسه کوزه ها سرم می شکنه،،

اگرم واقعا خواست طلاق بکیره برع مهریش رو بگیره یه خونه بخره وگرنه این از آخر میفته گردن شما

خودتون خونه دارید؟ پدرهمسرت چی وضعش چطوره؟ خودش مهارت درامدزا داره؟ امسال پول رهن رو داد برای سالهای بعد از کجا میخواد بیاره بعد مگه فقط رهنه خورد و خوراک لباس هزینه های جانبی هزینه درمان از کجا میخواد بیاره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای استارتر منم دوتا پسردارم عروس بخواد مثل شما فکرکنه که خاک بر سرمه

یعنی خدای نکرده من مشکل داشته باشم عروسم باید دعوا کنه که به مادرت کمک نکن

اینطوری مادرش عاقش میکنه خودت هم یک روز خوش نمیبینید

آمیتیس در سرزمین عجایب

اسی با سیاست و آرامش شوهرت تشویق کن بین شون صلح برقرار کنه اصلا بحث مالی رو وسط نکش بگو حرف میفته دهن مردم و مامانت دشمن شاد میشه و از این حرف ها

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

رهن خونه که احمقانه است سال دیگه از کجا می خواد بیاره بذاره روش،،تا جایی که می تونیین منصرفش کنید شو ...

مادر شوهرم گفته طلاق نمیگیره ولی میخاد خونه بگیره

اونم رهن کامل تا چند سال بشینه

وای استارتر منم دوتا پسردارم عروس بخواد مثل شما فکرکنه که خاک بر سرمه یعنی خدای نکرده من مشکل داشته ...

مادرش عاقش کنه ؟؟

خب عروس هم مادرشوهره رو نفرین میکنه

انگار بازیه این بکش اون بکش

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خدایی ازون حرفا بود. اینهمهخانواده جداشدن بی اصالت بودن.

در خانواده خوب این مسائل کم تر دیده میشه

اون پدر و مادر باید خودشون پشتیبان بچه هاشون باشن نه اینکه سر پیری بیاد طلاق بگیره هم آبرو بچه هارو ببره هم سربار زندگی اینا بشه

کدوم پدر ومادر با اصالت سر پیری این اداهارو درمیاره؟!

در خانواده خوب این مسائل کم تر دیده میشهاون پدر و مادر باید خودشون پشتیبان بچه هاشون باشن نه اینکه س ...

ادم

نمیدونه چ اتفاقی میفته تو زندگیا. اینکه پشتیبان باشن کلا بحثش جداس و ی چیز دیگس.

parasoo1989@