2777
2789
عنوان

راهنمایی کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 70 پست
بخدا اگه بفهمم جریان فقط این باشه ک معلم نگفته بوده

عزیزم معلم داره املا میگه نمیگه بچه ی فلانی گوشش بگیره ننویسه ک

یا فقط زرنگ ها بنویسن

ب کل کلاس میگه دیگ

حالا شیطنت بچه بوده کنده صفحه رو یا تنبلی کرده ننوشته باید مشخص بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

ببینید اشتباه اول اینکه از بچه ها یا مادرای گزوه پرسیدید و آبروی بجه تون رو توی گروه بردید.

دوم بلید به حرف بچه تون اعتماد میکزدید و فوقش از معلم میپرسیدید.

در نهایت معلم ممکنه اشتباه کنه معلم هم آدمه.

اگر تکرارشد پیگیری میخواد

در ضمن استرس زیاد برای بجه تون خوب نیشت فوقش یه املا ننویسه طوری نمیشه.

دخترم کلاس دومه .این دوران گذروندم

یعنی واقعن نباید پیگیر میشدیم؟

چرا

ولی نه با این خشم و هی از مادرابپرسی و این صحبت ها

میرفتید مدرسه شخصا از خانوم میپرسیدید

به این فک کنید شاید ایراد از بچه ی خودتونه

کل کلاس املا نوشتن بچه شما نه

الان این ک بهش املا گفتید کار خرابتر میکنه

شاید اصلا کنده باشه برگه رو

بهش یاد دادید هرکار بدی کنی میندازیم گردن یکی دیگ

چیزی نیست ک بخاید انقد حرص بخورید

چراولی نه با این خشم و هی از مادرابپرسی و این صحبت هامیرفتید مدرسه شخصا از خانوم میپرسیدیدبه این فک ...

ولی بچه تو حال هوا نیس فقط گفت ننوشتم گفتیم پ چرا خانم بهت چیزی نگفت گفت هیچی نگف 😔چی بگم پ این همه تمرین میکنه حتی شده اشتباه بنویسه اخه سریا قبلیاملاش هس فقط این سری نیس

من اول ابتدایی بودم. یه دونه غلط داشتم املامو کندم تو جوب انداختم و نشستم رفتنش با آب رو تماشا کردم. و به مامانم گفتم املا نگرفت. تموم شد رفت....

اینقدر اون بچه رو تحت فشار نذارین عصبی میشه.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
😔درسته ولی بهر حال مادر بدبخت هم داره تلاشش میکنه

حالا یه املاس دیگه با اون یه دونه املا چیزی نمیشه که. هنوز این بچه ضرب و تقسیم باید یاد بگیره ککنکور بده...

باور کن کلاس چهارمی میشه تازه میفهمی فلسفه کلاس اول و دوم اصلا یادگیری نیس علاقه مند کردن بچه به درس و کتابه

اینجوری تحت فشار بذاری کلا دلچرکین میشه از درس خوندن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خیلی قشقرق به پا کردید اونم سر ماجرایی که اولین باره اتفاق افتاده به نظرم قدم اول باید با بچه در ارامش حرف میزدید وقتی گفته ننوشتم مثلا میگفتید چی شد ننوشتی یا بقیه مینوشتن تو چکار کردی تعریف کن . اگر ننوشته باشه توی محیط کلاس معلم قطعا متوجه میشه . همه سرشون روی برگه خست یکی نیست توجه جلب میکنه . به نظرم اول باید خوب از بچه تون غیر مستقیم حرف میکشیدید بعد با معلم حضوری صحبت میکردید که دیگه این ماجرا تکرار نشه . ولی با این شلوغ کاریا و پرس و جو ها انگار یه جوری میخواستید بچه رو از اشتباه مبرا کنید و تقصیر رو بندازید گردن معلم . حالا مشکل که حل نشده هیچی . بچه توی گروه والدین و جلوی دوستاش،بی اعتبار شده . احتمالا بار بعد هم انقدر راحت راستشو نگه چون می بینه چه ماجرایی ساخته شد . معلم هم باهاتون به چالش خورده . واقعا یه دیکته ننوشته انقدر ارزش نداشت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من اول ابتدایی بودم. یه دونه غلط داشتم املامو کندم تو جوب انداختم و نشستم رفتنش با آب رو تماشا کردم. ...

تصورت کردم 😍😅😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚