2777
2789

یه روش درست کردن خورشت مرغ خوشمزهههههه

میخام البته سختم نباشه اما تضمینی انقدر خوشمزه که دستامونم بخوریم نمیدونم چرا بلد نیستم اما خونه بقیه که میخورم خیلی خوشمزس ریز به ریز توضیح بدید تا درست بفهمم قربونت دستتون 💗🤌😁

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعات مرغ رو با یک لیوان آب بزار رو حرارت جوش که اومد حرارت رو کم کن تا کاملا آب بندازه حدودا نیم ساعت بعد دیگه حرارت رو زیاد کن و بزار آب کاملا تموم بشه در حین پخت دو سه بار هم زیر و رو کن بعد روغن یا کره بنداز بزار خوب سرخ بشن

مرغ رو تمیز بشور بذار تو آب نمک و سرکه چند ساعت بمونه

بعدبا رسپی که دوس داری بپز.

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اول مرغتا بزار از فریزر بیرون تا یخش اب بشه بعد با چاقو یه دو تا برشرش بده با نمک فلفل پاپریکا زعفران و کمی یمو مزه دار کن پیاز خورد کن توش سلفون بکش بزار یخچال دوساعت

بعد تو روغنوسرخ کن سسشم درست کن بزر بپزه

پیاز و یک یا دوسیر را ریز کن با کره سرخ کن زردچوبه و کمی اویشن بزن..یه کم که سبک شد مرغ هارا بزار تو قابلمه تا سرخ بشن قبلش فلفل دلنه راهم نگینی کن بریز توش دو طرف مرغها را سرخ کن بعد کمی رب بزن سرخ بشه اب جوش یک لیوان درسو بزار تا بپزه و ابش کم بشه عالی میشه موقع پخت حتما یه لیمو عمانی هم بنداز توش

روغن بریز تو تابه.مرغهارو بچین روش،۲تا پیاز رو خلال کن بریز رو مرغا.نمک و زرد چوبه بپاش.در تابه رو بذار با شعلهءمتوسط بپزه.وسطای پخت دوتا دونه هل بنداز و یه لیوان اب جوش.اخر پخت هم مقداری زعفرون.

ببین فقط مراقب انگشتات باش

اولین نکته پیازو یا ریز خرد کن یا رنده کن، دومین نکته ادویه های خوشمزه بزن، ایتالیایی، پودر گوجه، کاری، زرد چوبه، دومین نکته توش هل ودارچین بنداز، یه ریزه آبلیمو بزن ویکمم زعفرون اما نکته اصلی وخیلی خیلی مهمش اینه که آبش روکم بریز مثل آبگوشت زیادنریز

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

تو ظرف جدا ی پیاز رو تفت بده تا طلایی خوشرنگ بشه بعد ی فلفل دلمه متوسط یا نصف بزرگ رو ریز کن و تفت بده باهاش بعدم فلفل زردچوبه پودر سیر پودر زنجبیل پاپریکا پودر پیاز بزن تفت بده بعد رب رو اضافه کن و حداقل پنج دقیقه با حرارت ملایم تفت بده کامل بوی خامیش بره

بعد اون ی قاشق چایخوری سرخالی پودر هل بزن و دو لیوان آب جوش اضافه کن و با هر وسیله ای داری مثل مخلوط کن یا گوشتکوب برقی خوب اینها رو میکس کن بعد بهش آبلیمو بزن و بریز رو مرغها و دم بزار در آخر هر چی سس غلیظ تر و کمتر باشه خوشمزه تره ،عین رستورانی ها حتی بهتر میشه

مرغ کاراملی خیلی خوشمزه میشه

یه عالمه پیاز مثلا ۳ .۴ تا بزرگ رو خلالی خرد کن بریز کف قابلمه بعد مرغ هاتو با نمک و فلفل و زردچوبه و پودر زعفرون ماساژ بده و بذار رو این پیازا بعد چند تیکه کره هم خرد کن بنداز روش یکمم روغن بریز . یه چیز دیگه هم بود که یادم نمیاد فلفل دلمه ای یا هویج بود فکر کنم کنارش میتونی بذاری

هیچی اب نریز

با حرارت کم بذار رو شعله بپزه .پیاز اب میندازه با بخار اون مرغ هم میپزه وقتی اب انداخت و مرغ ظاهرش پخته شد از ابش هی بریز رو مرغ

خیلی خوشمزه میشه

تو اینستا بزن دستور دقیقشو بیین من زیاد یادم نیست شاید اشتباه گفته باشم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰