من ی درونگرا هستم و معمولا خیلی شاد و برونگرا نیستم / استاد نقاشیم بخاطر این خصوصیت اخلاقیم جولوی همه تحقیرم کرد و گفت شاید اگه با بقیه بیشتر ارتباط بگیری ی چیزی بشی / و جالبش میدونین کجاست ؟ اکس بنده دقیقا رفته با ی آدم برعکس تیپ شخصیتی من / اینها داره منو حرص میده واقعا / مگه بدی اینکه خودت باشی و درونگرا باشی چیه اخه
ببین من دخترم و همسرم درونگرا هستن ، اصلا خجالتی نیستن
درسته به استادت ربط نداره و خیلی بد گفته ولی بنظر منم آدمای درونگرا باید خودشونو تعدیل کنن و روابط اجتماعی و مهارت ارتباطی شونو تقویت کنن نباید بگن من درونگرام همینم که هستم خودمم یه تایمایی برای درونگراییتون بزارید بقیشو تلاشو کتید برتی ارتباط به دخنرمم اینجوری یاد دادم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اینکه یکی ولت میکنه و میره با یکی دقیقا برعکس تو حس میکنی مشکل تویی / میدونی چی میگم؟
خب چیکار کنه پس؟با کسی باشه که حالش باهاش خوب نیست؟
این دلیل نمیشه که تو بدی،منتها اونم شخصیت دیگه ای میپسنده
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
استادت تحقیرت نکرده یخورده بیانش بد بوده ولی اینو بدون که اگه ارتباطات خوب بتونی تشکیل بدی تو زندگی شغلی اجتماعی و همه چی راحتتر میتونی پیشرفت کنی منظورش این بوده