2777
2789
عنوان

بخاطر درونگراییم تحقیر شدم

218 بازدید | 18 پست

من ی درونگرا هستم و معمولا خیلی شاد و برونگرا نیستم / استاد نقاشیم بخاطر این خصوصیت اخلاقیم جولوی همه تحقیرم کرد و گفت شاید اگه با بقیه بیشتر ارتباط بگیری ی چیزی بشی / و جالبش میدونین کجاست ؟ اکس بنده دقیقا رفته با ی آدم برعکس تیپ شخصیتی من / اینها داره منو حرص میده واقعا / مگه بدی اینکه خودت باشی و درونگرا باشی چیه اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل خودت باش شاید الان سنت کم باشه ولی وقتی سنت بالاتر بره با ویژگی های مخصوص خودت بیشتر کنار میای که هیچی عاشقشونم میشی

من اوایل خیلی سختم بود بپذیرم که به اندازه دیگران برون گرا نیستم الان اتفاقا خیلی بابتش خوشحالم و راضی

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اینکه یکی ولت میکنه و میره با یکی دقیقا برعکس تو حس میکنی مشکل تویی / میدونی چی میگم؟

این به این معنی نیس که عیب و اشکالی در تو وجود داشته

چرا اینطور فکر میکنی؟

اون شخص وفادار نبوده

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

درونگرا هستی یا خجالتی ؟

ببین من دخترم و همسرم درونگرا هستن ، اصلا خجالتی نیستن

درسته به استادت ربط نداره و خیلی بد گفته ولی بنظر منم آدمای درونگرا باید خودشونو تعدیل کنن و روابط اجتماعی و مهارت ارتباطی شونو تقویت کنن نباید بگن من درونگرام همینم که هستم خودمم یه تایمایی برای درونگراییتون بزارید بقیشو تلاشو کتید برتی ارتباط به دخنرمم اینجوری یاد دادم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اینکه یکی ولت میکنه و میره با یکی دقیقا برعکس تو حس میکنی مشکل تویی / میدونی چی میگم؟

خب چیکار کنه پس؟با کسی باشه که حالش باهاش خوب نیست؟

این دلیل نمیشه که تو بدی،منتها اونم شخصیت دیگه ای میپسنده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ادما هرطور باشی دنبال عیب و ایرادن ازت

منم برونگرا بودن شاد و پر انرژی .انقدر اذیتم کردن قوم شوهرم شدم یه ادم افسرده و بی انرژی

همونطور که میخواستن چوب خشک میخخواستن سنگ میخواستن منم شدم

استادت تحقیرت نکرده یخورده بیانش بد بوده ولی اینو بدون که اگه ارتباطات خوب بتونی تشکیل بدی تو زندگی شغلی اجتماعی و همه چی راحتتر میتونی پیشرفت کنی منظورش این بوده

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ادما هرطور باشی دنبال عیب و ایرادن ازت منم برونگرا بودن شاد و پر انرژی .انقدر اذیتم کردن قوم شوهرم ش ...

اخی الهی بگردم/ لطفا بهشون اهمیت نده منم تا همین الانش اوکی بودم تا اومدم اهمیت بدم بهم ریختم ادم انگار خودشو گم میکنه

استادت تحقیرت نکرده یخورده بیانش بد بوده ولی اینو بدون که اگه ارتباطات خوب بتونی تشکیل بدی تو زندگی ...

من ازش نپرسیدم که نظرش رو / بعدشم من نویسندگی و هنر کار میکنم مدل ام اینه