2777
2789
عنوان

شوهر من دست ب سیاه سفید نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا لحن آروم هم باهاش حرف زدم اما گشادهههه چیکارش کنم

دیگه درست بشو نیست همینجوری ادامه بده تا یکم سنش بره بالاشاید ی کوچولو تغییر کرد 😂 دست و دلت برا خودت باشه😂😂😂

خوشبحالت

چه اشکال داره من هم خانه دار هستم مگه کل کار خونه چقدره

فوقش هفته ای دوبار سردیس بهداشتی ها رو با پودر و وایتکس میشورم بفیه روزها ابکشی میکنم یا هفته ای دوبار جارو برقی و دستمال کشی و بقیه اش کار روزمره آشپزی و خرید و خداشکر ک لباس ها رو هم ماشین میشوره خیلی وقت ها هم ظرف ها رو هم ظرفشویی

تازه من پسرم مدرسه نمیمونه خودم میبرم مدرسه هم میمونم۵ ساعت مدرسه میشینم

الان کار مردهاا هم پر استزس و هم سخت

شاید باور نکنی وقتی با همسرم ییرون میریم

میاییم خونه زود میام پایین در پارکینگ میبندم که خم نشه

من همه این کارها رو با عشق انجام میدم و این عشق از همسرمم دریافت میکنم

منم خستم از گرونی اما وظیفمو انجام میدم چه عیبی داره اونم تو کار خونه نه زیاد یه کم کمک کنه

اونم وظیفه خودشو داره انجام میده.کار خونه وظیفه اش نیست اگه کمک کنه دستش درد نکنه ولی اگه کمک نکنه قرار نیست ازش طلبکار باشی.

فعععک نکنم😆حالا درسته ما با این تفکر به شوهرامون چیزی نمیگیم اما درباره تربیت پسرامون خواهشاً این ف ...

میدونم ولی خب تو این دوره زمونه با این گرونی ها والا آدم باید کوتاه بیاد یعنی چاره ای نداره جز اینکه کوتاه بیاد

چه اشکال داره من هم خانه دار هستم مگه کل کار خونه چقدرهفوقش هفته ای دوبار سردیس بهداشتی ها رو با پود ...

به نظرم همش مربوط به همین حس دوست داشتن میشه.

آدم طرفشو دوست داشته باشه همه کاراش با دل و جونه