2777
2789
عنوان

زندگی من خیلی سخته آیا

164 بازدید | 10 پست

دیروز توی دانشگاه یکی از دوستام بهم گفت چرا اینقدر زندگی رو سخت میگیری منظورش از لحاظ خورد و خوراک و درس بود

مثل من الان سال هاست شیرینی جات و چربی نمیخورم ورزش میکنم مدام

و توی درس خوندن باید حتما نمره خوبی بگیرم

نمیدونم شاید حق با دوستمه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مهم این تو اون حالت راحت بلشی مثلا شیرینجات نخوری و عادت کرده باشی چه اشکالی داره ولی حالا مثلا خیلی هوس کرده باشی و یه شکلات نخوری این خوب نیست .

سخت نمیگیری ارادت قوی واسه سلامتیت ارزش قایلی

این انتخابته و اگر بهش اعتماد داری و قلبت میخوادش نباید بهش شک داشته باشی :)

خیلی کارها از نظر ۲ فرد متفاوت ممکنه حس متفاوتی داشته باشه

برای یه نفر داشتن رژیم سالم خواری سخته و برای یه نفر خوردن فست فود و غذاهای چرب سخته ، برای یه نفر داشتن نظم و دیسیپلین سخته و برای یه نفر دیگه زندگی بدون نظم سخته.

همه چیز به انتخاب ها و باور های آدما برمیگرده مهم اینه حال خودت با انتخابت خوب باشه و بهش باور داشته باشی.

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

این انتخابته و اگر بهش اعتماد داری و قلبت میخوادش نباید بهش شک داشته باشی :)خیلی کارها از نظر ۲ فرد ...

بله واقعا

من بخاطر یه بیماری زمینه ای هم که داشتم مجبور به این انتخاب و سبک زندگی شدم

بله واقعا من بخاطر یه بیماری زمینه ای هم که داشتم مجبور به این انتخاب و سبک زندگی شدم

خب اگه خودت میدونی مسیرت درسته همین مهمه و به خاطر تفاوت فکر ممکنه دوستت فکر کنه داری سخت میگیری

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷