2777
2789
عنوان

زندگی من خیلی سخته آیا

163 بازدید | 10 پست

دیروز توی دانشگاه یکی از دوستام بهم گفت چرا اینقدر زندگی رو سخت میگیری منظورش از لحاظ خورد و خوراک و درس بود

مثل من الان سال هاست شیرینی جات و چربی نمیخورم ورزش میکنم مدام

و توی درس خوندن باید حتما نمره خوبی بگیرم

نمیدونم شاید حق با دوستمه😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مهم این تو اون حالت راحت بلشی مثلا شیرینجات نخوری و عادت کرده باشی چه اشکالی داره ولی حالا مثلا خیلی هوس کرده باشی و یه شکلات نخوری این خوب نیست .

سخت نمیگیری ارادت قوی واسه سلامتیت ارزش قایلی

این انتخابته و اگر بهش اعتماد داری و قلبت میخوادش نباید بهش شک داشته باشی :)

خیلی کارها از نظر ۲ فرد متفاوت ممکنه حس متفاوتی داشته باشه

برای یه نفر داشتن رژیم سالم خواری سخته و برای یه نفر خوردن فست فود و غذاهای چرب سخته ، برای یه نفر داشتن نظم و دیسیپلین سخته و برای یه نفر دیگه زندگی بدون نظم سخته.

همه چیز به انتخاب ها و باور های آدما برمیگرده مهم اینه حال خودت با انتخابت خوب باشه و بهش باور داشته باشی.

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

این انتخابته و اگر بهش اعتماد داری و قلبت میخوادش نباید بهش شک داشته باشی :)خیلی کارها از نظر ۲ فرد ...

بله واقعا

من بخاطر یه بیماری زمینه ای هم که داشتم مجبور به این انتخاب و سبک زندگی شدم

بله واقعا من بخاطر یه بیماری زمینه ای هم که داشتم مجبور به این انتخاب و سبک زندگی شدم

خب اگه خودت میدونی مسیرت درسته همین مهمه و به خاطر تفاوت فکر ممکنه دوستت فکر کنه داری سخت میگیری

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷