2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چرا بازی نمیکنی ؟؟حرفه ای بلد بودی؟

دیگه مادر و بچه دار شدم. منتظرم یه کامپیوتر خوب بگیرم و فکر کنم دوباره بازی کنم. نه خیلی حرفه ای نبودم.

می خواستی با نینی سایتی ها گیلد بسازی؟ 😁

کاربری دست ۷ نفره. ❕

دیگه مادر و بچه دار شدم. منتظرم یه کامپیوتر خوب بگیرم و فکر کنم دوباره بازی کنم. نه خیلی حرفه ای نبو ...

اخی خدا بچتو نگه داره عزیزم

من تازه شروع کردم بازی کردن

اصلا نمیدونم باید چه غلطی کنم

البته منم بچه دارم ولی امسال بچم پیش خودم نیست زیاد برای همین شروع کردم بازی کردن تا شاید یه مقدار حرفه ای بشم و درآمد ازش کسب کنم

شما ازش درآمد داشتی؟

اخی خدا بچتو نگه داره عزیزم من تازه شروع کردم بازی کردن اصلا نمیدونم باید چه غلطی کنم البته منم بچه ...

ممنون عزیزم. خدا بچه ی خودت هم نگه داره

اگه منظورت Warcraft هست. نه من برای درآمد بازی نمیکردم. برای سرگرمی. من نمی دونم چجور میشه پول درآورد. اون قدیم باب نبود ازش پول دربیارن.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

آره منظورم همونه شما تا چند لول بالا رفتی؟؟؟

یادم نیست فکر کنم ۹۰. فقط تا همون اول بود قدیم.

خب من اصلا نمی دونستم باهاش میشه پول درآورد. اگه بشه که خوبه.

همینطوری ماموریت ها رو انجام بدی لولت بالا میره. همون علامت سوال و تعجب ها.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

یادم نیست فکر کنم ۹۰. فقط تا همون اول بود قدیم. خب من اصلا نمی دونستم باهاش میشه پول درآورد. اگه بشه ...

چه زیاد بالا رفتی

توروخدا یه کم راجع بهش بهم بگو

به خدا از ساعت ۱/۵ تا الان زدم تو سر خودم کلا از لول ۱۷ رسیدم ۱۸🥴

یادم نیست فکر کنم ۹۰. فقط تا همون اول بود قدیم. خب من اصلا نمی دونستم باهاش میشه پول درآورد. اگه بشه ...

من اصلا نمیدونم وقتی چند نفر حمله میکنن بهم یا دنجر خفن حمله میکنه چه غلطی کنم

عین 💩 کتک میخورم و میمیرم

چه زیاد بالا رفتی توروخدا یه کم راجع بهش بهم بگو به خدا از ساعت ۱/۵ تا الان زدم تو سر خودم کلا از لو ...

همین که هیولا ها و حیوانات محیط رو بکشی لولت بالا میره.

تو یوتیوب و نت باید کلی ویدیو و آموزش ایرانی باشه. اونها خوب راهنمایی میکنن. پیشنهاد میکنم ببینی.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

2790
2778
2791
2779
2792