2777
2789
عنوان

نامزدم امشب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی ازش مطمئن نیستم تازه اون بیکاره 🥴

زمونه چه خراب شده که طرف شوهر داره بعد دو دله بین شوهرش و پسر خالش 😑 یه فرغون خاک تو سر من از دست این روزگار

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

زمونه چه خراب شده که طرف شوهر داره بعد دو دله بین شوهرش و پسر خالش 😑 یه فرغون خاک تو سر من از دست ا ...

خب چیکارکنم وقتی هم کتکم میزنه هم خانوادش بدن هم محبت نداره

منو پسر خالم خیلی همو دوس داشتیم قبلا اما نزاشتن که باهم ازدواج کنیم اما نامزدم چیزی نمیدونست تا این ...

اگه من بودم و همچین چیزی از فرد مورد علاقه ام میدیدم

یا ولش میکردم یا همون موقع در حد مرگ میزدمش

یا اون فرد مقابلش و اش و لاش میکردم

صبوری کرده

طلاق بگیر تا گ.ه نخورده به زندگیت

خانوادم اجازه نمیدن اگه هم بدن تا آخر عمر باید تیکه هاشون رو تحمل کنم آخه خانواده ی من طوری هستن که هیچوقت درکم نمیکنن اگه بگم بهم محبت نمیکنه و خوشحالم نمیکنه اونا اصلا این چیزا براشون مطرح نیست

اسی من گذرا تاپیکاتو خوندم نامزدت اصلا بعتر نمیشه که هیچ بدترم میشه

تو برو با بزرگترت حرف بزن نگو میخوامجدا شم که گارد نگیرن فقط شرایطت رو بگو که نمیذاره بری دانشگاه کتک میزنه و هیزه ببین پدز مادرت چی میگن

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

خانوادم اجازه نمیدن اگه هم بدن تا آخر عمر باید تیکه هاشون رو تحمل کنم آخه خانواده ی من طوری هستن که ...

تحمل تیکه سخت تره و زندانی شدن و کتک خوردن؟

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

اگه من بودم و همچین چیزی از فرد مورد علاقه ام میدیدم یا ولش میکردم یا همون موقع در حد مرگ میزدمش یا ...

خب همون موقع چرا اینکار هارو انجام نداد.اون منو بخشید قرار گذاشتیم فراموشش کنه ولی انگار نکرده

خب همون موقع چرا اینکار هارو انجام نداد.اون منو بخشید قرار گذاشتیم فراموشش کنه ولی انگار نکرده

ادم داغه نمیفهمه

خیلی سخته خیلی سخته بدونی کسی که الان باهاش قبلا کس دیگه رو دوست داشته و باهم راجب عشقشون حرف زدن

مرد ها چنین چیزی ببینن میشکنن غرورشان عشقشون همه چب