2777
2789
عنوان

نامزدم امشب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا من چیکار کنم که درست شه؟

بهش بفهمونم که الان تنها و تنها فقط اون و دوست داری

بهش بگو قسم قرآن

کادو هر چیزی

فقط سخت بهش ثابت کن که تو قلبت فقط جای اونه و گذشته رو فراموش کردی

صبوری کن

فراموش که نمیکنه هرگز

ولی صبوری کن خشمش بخوابه

بهش بفهمونم که الان تنها و تنها فقط اون و دوست داری بهش بگو قسم قرآن کادو هر چیزی فقط سخت بهش ثابت ک ...

من واقعا اگه نامزدم باهام خوب بود جواب پیام پسر خالم رو نمیدادم،نامزد من اصلا پشت منو تو خانوادش نمیگرفت من ۹ تا خواهرشوهر دارم که من همسن بچه هاشون هم نیستم..اونا خیلی تو زندگیمون دخالت میکردن منو خیلی اذیت میکردن من دیگه واقعا خسته شدم ازشون اما شوهرم هیچی بهشون نمیگفت وقتی ازشون گله میکردم پیشش میگفت تو خیلی حساسی اونا آدمای خوبین و تورو دوست دارن

من واقعا اگه نامزدم باهام خوب بود جواب پیام پسر خالم رو نمیدادم،نامزد من اصلا پشت منو تو خانوادش نمی ...

ربطی به این چیزا نداره

هر کاری که کرده بودن تو با جواب دادن فعلا خودت و محکوم کردی

ادم وقتی با کسی نامزد میکنه چه خوب باشه چه نه نمیتونه بشینه از احساسش و گدشته اش با کس دیگه صحبت کنه

خدایی نکرده طلاق گرفت بله میشه

البته این نطره منه

عزیزم خوب سلب اعتماد شده حق داره حداقل چت پاک میکردی

من خر حواسم نبود پسر خالم یه عکس قدیمی هم از منو خودش فرستاد برام که منو بوس میکرد برا اون عکس که دیگه میخواست منو بکشه واقعا