2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 61 پست
اره هممون مشاوریم...اینجا برای درد دلم خوب نیست وای به حال مشاوره...مگه تاپیک بزنی بگی مشاور داریم ک ...

🥹از وقتی داستان های مردم رو خوندم و فهمیدم چقدر سایت دلسوزی هستید خیلی خوشحال شدم واقعا دلگرمی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط اولت خوندم سریع رفتم تاریخ عضویتت نگاه کردم دیدم بعلههههه با یه نوجوون خیالپرداز داستان فیک طرفم ...

قشنگم دوستم گفت اینجا محل مشاورست منم ثبت نام کردم تاریخ عضویت که رو درستی حرفم تأثیر نداره

دو حالت داره حالت اول فیکی و داستان میگی که به خاطر دیدن شدن و توجه انقدر داستان سر هم کردی که مشکل ...

مشکل های زندگی تا هست روانی هم میداشتم که نور علا نور بود😂

بله خانواده ببخشید ببخشید ت^خ.می دارم

مشکل های زندگی تا هست روانی هم میداشتم که نور علا نور بود😂بله خانواده ببخشید ببخشید ت^خ.می دارم

نمیدونم داستان شما راسته یا باز سر کاریم ولی متاسفانه این مدل پدر و مادرها زیادن کاش قبل بچه دار شدن میمردن کلی بچه رو هم بدبخت نمیکردن