2777
2789
عنوان

چرا امشب آخرش اینجوری شد

260 بازدید | 24 پست

امروز رفتم دانشگاه یه مشکلی رو که خیلی ذهنم درگیرش بود حل کردم

بعد اومدم خونه ی مامانم ناهار

بعد از ظهر با همسایه ها تولد گرفتیم برای خواهرم و خوش گذشت

تا اینجا خوب بود همه چی

بعد فهمیدم یکی از همسایه ها (مادر پسر) از دختری که من اخلاق های مخربشو میدونستم خوشش اومده، دختره فامیل درجه یکمه، اگه پاپیش میذاشت یا باید به دروغ میگفتم نمیدونم و خودمو مدیون طرف میکردم، یا آبروی دختر رو میبردم... منم برای فرار فقط این به مغزم رسید که یه نفر دیگه رو معرفی کنم (قبل از این که همسایمون چیزی بگه) که مجبور نشم هیچکدوم از اینا رو بگم... الان عذاب وجدان دارم

بعد موقع معرفی بیانم طوری بود که دو نفر دیگه کوچک شدن تو جمع (عمدی نبود واقعا) که بابت اونم خیلی عذاب وجدان دارم

بعدش مامان و بابام یه کوچولو با هم بحثشون شد سر یه چیز خیلی پیش پا افتاده که باعث شد اعصابم خرد بشه

بعد اومدم نی نی سایت دیدم یه نفر تو یکی از تاپیک های قبل ترم یه نظر مزخرف داده که حسابی عصبیم کرد

بعدم خودم با شوهرم یکم بحثم شد تو خونه😔

الان عذاب وجدان و عصبانیت و بی حالی با هم افتاده به جونم

چرا اینجوری شد همه چی یهو🤐

I will always love you❤️💖💗

خب

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دیگه

نخونده بود فقط میخواستم کامنت اولی باشم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
😅

😂😂😂 ان شالله فردا روز خوبی داشته باشی یعنی روز ولی فردا😂😆

کارمای چی؟

تو خدا نیستی و اون دختر خدای خودشو داره.شاید از تو دل پاکتری داره تو هز کجا میدونی

شای با یه سریا اخلاقش بده ولی با آدمایی که مثل هودشن عالیه برخوردش

شاید تعریف تو و اون از زندگی و خوب و بده دنیا باهم فزق داره

تو بدسو نگفتی اما مانع این شدی با کسی شانسشو امتحات کنه و خدام جواب خودتو داد که به جاش خدایی نکنی برای بنده اش.

امیدوارم همینجا کارمات تموم شه و درستو گرفته باشی وگرنه نمیمیری تا توهم همبن داستانو تجربه کنی، بعنی یه نفر دقیقا با نیت امروز خودت قضاوتت کنه و مسیر سرنوشتتو تغییر بده حتی اگر خودت متوجه نشی.

تو خدا نیستی و اون دختر خدای خودشو داره.شاید از تو دل پاکتری داره تو هز کجا میدونیشای با یه سریا اخل ...

عزیزم همین دختر که میفرمایید میومد همه ی درد دل هاشو با من میکرد و منم مثل خواهر راهنماییش میکردم

همیشه بهم میگفت مثل خواهرمی

اما رفت صرفا از روی حسادت پشت سرم حرف زد، دو بهم زنی کرد، بهم تهمت دروغگویی زد،حتی یه بار پشت سرم بهم فحش داد، به خانوادم کنایه زد

میومد خونه ی ما یک روز کامل یا گاهی دو روز میموند همه جور پذیرایی ازش میکردم، تفریحش به راه بود فیلم ببین و فلان

اما میرفتیم خونشون منو با زبونش میرنجوند یا مثلا به کوچکترین چیزی خساست میکرد😐

اولین خصوصیتی که مادر پسره براش مهم بود این بود که دختر اهل حرف و حدیث نباشه

حالا خودت بگو من اینا رو تعریف میکردم بهتر بود یا این کار؟

یا میگفتم نمیدونم و به خانواده ی پسر مدیون میشدم؟

میگی رفتارش با یکی مثل خودش خوب بود... دیگه بهتر از من که بهم میگفت مثل خواهرمی؟؟؟ 🤐

I will always love you❤️💖💗

عزیزم همین دختر که میفرمایید میومد همه ی درد دل هاشو با من میکرد و منم مثل خواهر راهنماییش میکردمهمی ...

خوب گوش ندادی دیگه

یکی مقل خودش ، تو کجات مثل اون بود؟

تو محبت میکردی اون قدرنشناسی.

پس شبیه هم نبودین.

وقتی اولین سوال یه مادر اینه که اهل فلان مساله نباشه تجربه ثابت کرده پاش بیفته خیلی اهل این چیزاس و کسیو میخواد که حریفش نشه بعدا.

شایدم تو دوران نامزدی و اینا خود پسره میفهمید و تموم میشد.

اونوقت میتونیتی بگی خبر نداشتی اینجور شخصیتی داره.

باید یاد بگیریم تو کار خدا دست نبریم و اجازه بدیم جزیان، جزیان داشته باشه.

کجای ونیا جز اینجا تحقیق میکنن؟

اکثرنم دروغ میگن یا کلا حقیقتو نمیگن یا مثل شما دست تو مسیر خدا میبرن.

کلا این روش منسوخه