2777
2789
عنوان

بهترین عادتی که توی زندگیتون ساختید✨️📖

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 70 پست
رقص توی جنگل

وای حتی تصورش هم پر از حس خوبه😍

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

ناله نکردن

چه عادت خوبی😍

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت شم

بنظرم اولش سخته

من خیلی لفظی اینطوری نیستم ولی گاهی توی ذهنم خیلی درگیر میشم باهاش😂

دقیقا منم تو ذهنم درگیرمم😂😂😂😭اما هیچوقت ب زبون نمیارمم

با مدیتیشن ۷۰ درصد بهتر میشه

پیلاتس ریفورمر خوبه ؟من ۱ ساله پیلاتس کار میکنم یکی از دوستام پیشنهاد داد پیلاتس ریفورمر هم انجام بد ...

ریفورمر با دستگاهه

یکم سخت تر و سنگین تره

فرم دهیش بهتره

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ریفورمر با دستگاههیکم سخت تر و سنگین ترهفرم دهیش بهتره

لاغر نمیکنه؟

اون موقع راحت میتونم تو مغزم حرف بزنم😭🤣

آره😂

نوشتن هم خیلی مؤثره

هر چیزی توی ذهنت میاد بنویس بعدش خیلی بهتر میشی

اینو راست میگی😍😂درود به شرفت

قربونت😂❤️

من انقدر درگیری ذهنی داشتم با خودم اینا نجاتم دادن واقعا 😭😂

وای منممم همینممم

زمان بره خیلی باید روی ذهنت کار کنی

ولی به مرور خیلی بهتر میشه

لاغر نمیکنه؟

همه ورزشا کالری میسوزنن

ولی پیلاتس کلا هر نوعش کالری سوزیش کمه

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .