2777
2789
اره منم همینم ولی امروز توبه کردم دیگه واقعا حالم خراب میشه

منم توبه میکنم ولی باز همون اش و همون کاسه..تو ولی سعی کن توبه ی واقعی بکنی..واقعا اعصاب و روان آدم بهم میریزع بااین فیلما

منم توبه میکنم ولی باز همون اش و همون کاسه..تو ولی سعی کن توبه ی واقعی بکنی..واقعا اعصاب و روان آدم ...

بخدا فیلم اجنه و ارواح شرف داره به این فیلمای ادم کشی و اینا. اره دیگه نگاه نمیکنم توام نگاه نکن دیگه واقعا ازار دهنده ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ منطقی داره واقعا..عصبی شدم از دستش از اول همین بود؟اصلا هرچیم باشه کتک نباید بزنه باهاش حرف بزن هم ...

اندازه موهای سرم کتکم زد. اگه میرفتم قطعا طلاقم میداد. من حاضرم تکه تکه بشم ولی نرم پیش پدری که از کودکی من رو تهدید به مرگ میکرد. پیش مادری که همیشه من رو فدای خودش کرد

اره هرکی علایقش یجوره..ولی درکل دیدن فیلمای طنز برا روحیه ی آدم بهتره که من کلا از ده تا فیلمم یکیشو ...

ایشالا رفتع رفتع ۹تاش طنز بشع ، یکیش جنایی🤗

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

بخدا فیلم اجنه و ارواح شرف داره به این فیلمای ادم کشی و اینا. اره دیگه نگاه نمیکنم توام نگاه نکن دیگ ...

جنایی واقعا کلا دید ادمو نسبت به اطراف تغییر میده.میبینی یکی ک از همه مهربونتره تو فیلم آدم سره خوبیش مطمئنه یهو همون قاتله متجاوز از آب در میاد ..یهو اعصاب آدم بهم میریزع

اندازه موهای سرم کتکم زد. اگه میرفتم قطعا طلاقم میداد. من حاضرم تکه تکه بشم ولی نرم پیش پدری که از ک ...

راهی نیست کمکم تغییرش بدی تغییر ک نه مثلاً یجوری که برای توام همونقدر ارزش قائل بشه.چون انگار وضعیت الانتو به طلاق و موندن خونه پدرت ترجیح میدی

وااای.عکس دندونت رو ببر نشون بده بگو کناریش سالم بوده الان سوراخه

ببین سوراخ هم نیس ی جوری انگار تراش خورده موقع کار .اره عکس دارم ولی واقعا ن زمان دارم برم ن اعصاب .سر اینیکه من۵مین دیر رسیدم بیمار حدید گرفت بعد گفت نمیبینمت دیگه با خواهش نفر اخر ...خیلی حالم بده

ببین سوراخ هم نیس ی جوری انگار تراش خورده موقع کار .اره عکس دارم ولی واقعا ن زمان دارم برم ن اعصاب . ...

درک میکنم واقعا منم سره رفتن به دندون پزشکی مکافات دارم وچه برسه خرابم بکنه..حالتو میفهمم بخدا ..ولی بری بهتره الان شاید درست کنه چن روز بگذره کلا گردن نمیگیره

راهی نیست کمکم تغییرش بدی تغییر ک نه مثلاً یجوری که برای توام همونقدر ارزش قائل بشه.چون انگار وضعیت ...

آره نه راه پیش دارم نه راه پس. این کلیپ هست که یه نفر روی یه شاخه درخت ایستاده که یه طرفش یه ماره یه طرفش یه تمساح دهنش رو باز کرده. چرا تنها راهش این بود براش یه دختر می آوردم. اگه دختر می آوردم دنیا رو به پای خودم و دخترم می ریخت . چون شدید دختر دوسته ولی من بعد پسرم نازایی گرفتم .

آره نه راه پیش دارم نه راه پس. این کلیپ هست که یه نفر روی یه شاخه درخت ایستاده که یه طرفش یه ماره یه ...

قبلاً باهات خوب بود الان اینطوری شده؟و راجب دختر داشتن خودت بهت گفته یا خودت این حسو داری