2777
2789
بله، اهل تبریزم.اونم میشه.ولی اگه شما هم بگین «یاشاسین» احساس همشهری بودن و صفا و صمیمیت بیشتر القا ...

چه خوب

قبلش سرچ گوگل زدم چی با بگیم در جواب گفتش زنده باشید یا یاشاسین

گفتم نه بابا تکراری میشه که

انگار درست میگفت بنده خدا

بله بله یاشاسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره به فیلمای ترسناک علاقه دارم ولی دیگه نباید نگاه کنم واقعا آزار دهنده ست

روان و روحتو فرسایش میدع، قانون بذار برا خودت ک دیگ نبینی، بگو برام سمّع نباید ببینم. ب جاش وقتی ب چیزای قشنگ دقت کنی چند وقت بعد میبینی چقد روحیت فرق کردع🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

من به فیلمای جنایی علاقه دارم بعدشم کلی اذیت میشم ولی انگار آزار دارم به خودم😂😂

بابا این همع فیلم طنز، حیف نیست زمانی ک ب سرعت میگذرع با دیدن صحناتی ک جالب نیس هدر برع، بذار مغزت تصاویر قشنگ ضبط کنع🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

دقیقا باید همینکارو کنم من امروز توبه کردم دیگه .ممنونم🌷

خواهش🍀

منم همینم امروز دیگه توبه کردم .باز فیلم جنی روحی شرف داره به ژانر اسلشر

دیشب بود فک کنم ی تاپیک راجب جن و اینا بود ینی من اینو تقریبا کلشو خوندم بعد دسشوییم گرفته بود دسشوییمون تو حیاطه من میترسیدم برم ولی در همون حال باز ادامه ی تاپیکو میخوندم😑😑😑

قربونت برم عزیزم .. کتک زدن واقعا غ قابل تحمله.کاش نمیزد..

شوهرم چند سال پیش بهم گفت مادرم ماه رمضون هر جمعه کباب درست میکنه. مادرشوهرم فقط زنگ میزد شوهرم رو دعوت میکرد اصلا نمیگفت زن و بچت رو بیار . شوهرم هم تنها خوری میرفت با خواهرانش و بچه ها و شوهراشون میخورد. منم میرفتم با پسرم خونه مامانم سالی یه بار فقط منو میگفت. خیلی موقع ها کباب درست میکردن. به شوهرم گفتم پس چرا مادرت به ما نمیده . گفت مادرم وظیفه نداره به شما برسه. فقط خودش کوفتش میکرد. اونوقت یه روز مادر من برام کیک درست کرد. بهم گفت بده یکیشرو ببرم برا مادرم. گفتم نه خودم میخوام بخورم . آخه دلم برا خودم سوخت. شوهرم چنان دعوایی راه انداخت کارم به بخیه و بیمارستان کشید .یه بارم شوهرای خواهرانش و چند تا از فامیل رفتن باغ شوهرم دورهمی . زناشون هم یواشکی رفتن دورهمی . من فهمیدم به شوهرم گفتم طرف خواهرانش رو گرفت و ظرف نشسته های شورهرای خواهرانش رو آورد من بشورم. منطق شوهرم اینکه زنم باید در خدمت مادر و خواهرم باشه حتی اگه تحقیر بشه . مثل یه برده

بابا این همع فیلم طنز، حیف نیست زمانی ک ب سرعت میگذرع با دیدن صحناتی ک جالب نیس هدر برع، بذار مغزت ت ...

والا نمیدونم چمه.ولی عاشق فیلم جناییم ..حالا ی سریال بود دیدم از یطرف برا قاتل غصه میخوردم از به طرف برای قربانیا😂😂کراش زده بودم رو قاتل

وای دختر 😂هنوزم تو پربازدیداست منم کل صفحه هاش رو خوندم

بخدا بنی میرفتم تا دم در حیاطو نگا میکردم بدنم میلرزید باز برمیگشتم تو خونه از ترس😂😂از یطرف تاپیکو میخوندم.در این حد خودازارم

والا نمیدونم چمه.ولی عاشق فیلم جناییم ..حالا ی سریال بود دیدم از یطرف برا قاتل غصه میخوردم از به طرف ...

چی بگم هر کسی بالاخرع یع جورع دیگ🍀

شوهرم چند سال پیش بهم گفت مادرم ماه رمضون هر جمعه کباب درست میکنه. مادرشوهرم فقط زنگ میزد شوهرم رو د ...

چ منطقی داره واقعا..عصبی شدم از دستش از اول همین بود؟اصلا هرچیم باشه کتک نباید بزنه باهاش حرف بزن همون وقت که زد میرفتی پزشک قانونی شکایت میکردی ک حداقل بدونه که حق نداری کتکت بزنه