2777
2789
شاید در موضوع خاص ذهن یاری نکنن یا واژگانِ خوبی به ذهن نیاد.ولی اگه در همین صحبت های روزانه لغت های ...

خدا را گواه قرار میدهم که یکی از سخت ترین و نفس گیر ترین تقابل کلامی عمرم را در اندکی پیش سپری نموندم

کسی نبود بگوید آقای مفتون آخر چه میشود شما هم مانند دیگر آدمیان این کره ی خاکی صحبت بنمایید

در ایام جوانی، هنگامی که عقربههای سال به چهارصد و چهارمین دور قمر میرسید، این شخص در محاوره روزمره، ...

در یادداشت رسا و گهربارتان از جوانی مرقوم فرموده بودید که یاد این بیت از شیخ اجل سعدی شیرازی افتادم که می فرمایند؛

روزِ بازارِ جوانی پنج روزی بیش نیست
نقد را باش ای پسر کآفت بود تأخیر را

ظاهرا تعبیر قمر بر چهارصد و چهارمین تاریخ شمسی، حکایت از تلفیق و تلطیف «شمس و قمر» دارد!
هر قدر زبانِ تحریر قدرتمند و استخدام واژگان آن بخصوص و به اعلی مراتبه باشد، این تقریر نشان می دهد، مُتَقَرّر و مخاطب از درجه ی والای علمی برخوردار هستند.

این درویش را چه به فردوسی بزرگ؟ حافظ لسان العیب! و...
همین که سعدی علیه الرحمه رخصت ورود و مطالعه ی به برخی ابیاتشان را به حقیر عنایت کرده، بسی ارزشمند است.

ثریا، معشوقه ی استاد شهریار به ایشان فرمودند؛ جناب شهریار! آوازه ی شما و شعر هایتان در شهر تهران پیچیده است، و همه شما را می شناسند!
استاد فرمودند؛ همین که فقط شما بنده را می شناسید و عنایتی به من دارید برای بنده کفایت میکند.
حکایت قدرت و شکوه شاید برای همه جالب باشد، ولی برای برخی ها، خاص، متفاوت، عمیق است، همین که قدرت را در مسیر معشوق بکار ببرد، خود را مفتون او کند، کفایت خواهد نمود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در یادداشت رسا و گهربارتان از جوانی مرقوم فرموده بودید که یاد این بیت از شیخ اجل سعدی شیرازی افتادم ...

سخنان هر انسانی را میتوان دریچهای دانست رو به اندیشه و قلب او. آنگاه که چشم، واژگان را سامان میدهد و متنی را در شمار خوبیها مینشاند، این از شوکت نویسنده برمیآید و بس؛ وگرنه، چشمها را کارِ دیدن است، نه نیکدیدن.

اینجانب با کمال ادب و فروتنی از تقابل کلامی با شما کناره میگیرم؛ چه، نه مغز یاریِ جستوجوی واژگان میکند و نه ما را توانِ همسخنی با شما در آوردگاه ادب و بیان است.

بسیار مفتخرم که در این نیمهشب، زیباییِ خطوط ذهنی شما را در آیینهٔ هنرِ نوشتن و فصاحت کلام، به چشم جان دیدم و از این ظرافت و مهارت ادبی، فیضی وافر بردم.

از فکر اینکه چرا خدا همزمان یه شوهر سمی و یه پدر سمی به من داد تا من نتونم طلاق بگیرم

اخی درکت میکنم هر کی از خانواده خودش شانس نداشت از جامعه و ازدواج هم شانس نمیاره ولی تجربه من میگه تسلیم شرایط نشو تمام تلاشت رو واسه خوشبخت شدنت بکن اگر خیلی فشار روته هر طور شده طلاق بگیر