2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید بیش از اندازه با ادبیات کهن مانوس شدم؟ استخدام واژه هام عجیب و غریبه؟ یا فعل و فاعل هارو درست ن ...

یا قمر بنی هاشم

یه دور جملات خودتون رو بخونید

الان من چه جوابی بدم به این سخنان آکنده از فارسی کهن

یا قمر بنی هاشم یه دور جملات خودتون رو بخونید الان من چه جوابی بدم به این سخنان آکنده از فارسی کهن

اگه خیلی ساده بگم

میگم که، آیا من از لغت های سخت استفاده میکنم؟

یا متنی که می نویسم سخته قابل استفاده نیست؟!

سخت شد😅😅🥲

اگه میشه یه موضوع یه چیزی بگین تا من مثل شما در موردش حرف بزنم خودم کم آوردم

شاید در موضوع خاص ذهن یاری نکنن یا واژگانِ خوبی به ذهن نیاد.

ولی اگه در همین صحبت های روزانه لغت های خوب و جدید و جالب استفاده کنیم خیلی بهتره.

هر چند از جهت فصاحت و بلاغت ادبی، لغات باید ساده و قابل درک برای همه و عموم باشه، ولی ظاهرا سرکار خانوم از عنوان عموم خروج موضوعی دارید و حقیقتا داخل در خواص هستید!

اگه میشه یه موضوع یه چیزی بگین تا من مثل شما در موردش حرف بزنم خودم کم آوردم

شاید در موضوع خاص ذهن یاری نکنن یا واژگانِ خوبی به ذهن نیاد.

ولی اگه در همین صحبت های روزانه لغت های خوب و جدید و جالب استفاده کنیم خیلی بهتره.

هر چند از جهت فصاحت و بلاغت ادبی، لغات باید ساده و قابل درک برای همه و عموم باشه، ولی ظاهرا سرکار خانوم از عنوان عموم خروج موضوعی دارید و حقیقتا داخل در خواص هستید!

شاید در موضوع خاص ذهن یاری نکنن یا واژگانِ خوبی به ذهن نیاد.ولی اگه در همین صحبت های روزانه لغت های ...

در ایام جوانی، هنگامی که عقربههای سال به چهارصد و چهارمین دور قمر میرسید، این شخص در محاوره روزمره، زبان پارسی دیرینه را به کار میبست. در به کار بردن کلمات فصیح و مضامین انشیائی، چنان افراط مینمود که گویی یکی از شاگردان مکتب استاد طوس، فردوسی بزرگ، به تماشا ایستاده است

نظارهای که با هر کلمه نغز و هر لفظ ادیبانهاش، وسعت مییافت و چشمها را از فرط حیرت گشادهتر میکرد.

هرگاه که قصدِ همسخنی و مبادلهٔ کلامی اندک با او داشتی، در یافتنِ واژهای که درخورِ مقامِ گفتارِ او باشد، خجل و ناتوان میشدی.

این وضع، بسانِ نبردی بود که میان دو گروه صفآرایی نماید؛ آنگونه که گویی میدانِ مصاف، تقابلِ زورآزمایانهٔ تیمهای لیگِ آزادگانِ ایران باشد و حریفِ ما، آن مقتدر، همچون سَروَرِ تیمِ «رئالِ» جهانی.

ما در زمرهٔ همان لیگآزادگان بودیم و او، بیبدیل، همچون «رئال مادرید»ی در اوجِ قدرت و شوکت.