2777
2789
عنوان

اینقدر تو کارام کندمممم خیلی

181 بازدید | 18 پست

😂😂😂یعنی ریلکسی من ۱۰۰درصد هست

فکرکنید دارم میمیرم غش کردم اول قبل رفتن بیمارستان لباس خوشکل پوشیدم با اینکه بزور دارم سرمو بلند میکنم غش کردم نیم ساعت نشستم تا خوب شدم بعد برم لباس مرتب بپوشم برم بیمارستان

یا درکل خودشونو بکشن بگم صبرکنید خب زودتر چرا نگفتید قبل اینکه جایی بریم اول کل کارامو تموم میکنم بعد میرم اگه عجله کنن من اصلا نمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت راضی هستی؟

راحتم 😂دیگه باید اگه جایی میخوایم بریم از قبل بهم بگن از یه روز قبل یا چند ساعت قبل که سر تایم برم اگه قبلش نگن سر تایم نمیررسم

ولی مثلا از شب قبل بهم بگی فردا ساعت ۳بیا من ۲ونیم از خونه درمیام تا ۳بررسم

راحتم 😂دیگه باید اگه جایی میخوایم بریم از قبل بهم بگن از یه روز قبل یا چند ساعت قبل که سر تایم برم ...

منم دقیق مثل شما بودم بعد ازدواج فامیلا قرار میذاشتن واسه بیرون رفتن من دیر میرسیدم چون از قبل باید میدونستم ولی رو خودم کار کردم الان گاهی قبل همه آماده ام و منتظر بقیه میمونم

وای منم خیلی کندم خیلی بده که اینجوریم خیلی از دست خودم عصبانی میشم اصلا راضی نیستم که اینجوریم😩🤦♀️مامانم برعکس من خیلی تنده همیشه بهم میگه بعد که ازدواج کردی اذیت میشی.پارتنرمم خیلی تنده امیدوارم بعد ازدواج به مشکل نخوریم

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

منم دقیق مثل شما بودم بعد ازدواج فامیلا قرار میذاشتن واسه بیرون رفتن من دیر میرسیدم چون از قبل باید ...

باید از قبل بگم واقعا

البته من بعد کراتین کردن موهام تایم آماده شدنم سریع تر شده موهام معطلم میکرد فر بود

حرص نخور عادت کن 😂

خیلی ریلکسه

من نمیدونم یه دختر ۱۰ ساله چرا یک طاعت آمادا شدنش طول میکشه

تازه ارن خو الان آرایش نمیکنه

فکر کن چند سال دیگه بخواد آرایشکنه چی میشه یا خدااااا😐🥲

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

ممکنه همین بمونه تو بگو تندتر تندتر صاحب کارم همش میگفت منم سریع تر شد کارام

میگم

خیلی ریلکس میگه وای مامان چرا هولم میکنی😐کلا خیلی ریلکسه

من آرایش میکنم زودتر آماده میشم

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘