2777
2789

سلام به همگی.

من ۵۶ سالمه و دوتا بچه دارم،پسرم که ۳۱ سالشه و دخترم که ۱۶ سالشه.

از همون موقع که دخترم به دنیا اومد پسرم خیلی دوستش داشت و مراقبش بود و دخترمم خیلی بهش وابسته بود.

دخترم که بزرگتر میشد فقط وابستگی بیشتر میشد،همهش تو بغل برادرش بود و کلا بهش چسبیده بود،پسرمم مشکلی نداشت،اونم وابسته شده بود و اگه به هم نچسبیده بودن عجیب بود.

رابطهشونم خیلی خوب بود وخیلی با هم دوست و صمیمی بودن.

پسرم یک سال با یه خانومی دوست بود و پنج ماه پیش عروسی کردن،قبل از ازدواجشون دخترم خوب بود با جفتشون،دخترم خیلی عروسمو دوست داشت ولی از وقتی که ازدواج کردن و پسرم رفت خونه خودش و کمتر میاد اینجا دخترم انگار افسرده شده. تو خودشه،پرخاشگری میکنه و وقتی که پسرم میاد اینجا هم خودش میره پیش خواهرش،دخترم اصلا بیرون نمیاد از اتاقش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یه مشاور خیلی خوب پیدا کنید براش

حتما ببریدش درمان طرحواره دخترتون افسرده نیست

تو تله های شخصیتی ش گیر افتاده یکم درمورد طرحواره تو گوگل و هوش مصنوعی تحقیق کنید متوجه میشید حتما یه روانکاو آگاه کاربلد پیدا کنید و دخترتونو پیشش ببرید ان شاء الله بتونه از تله هاش بیرون بیاد

عزیزم امضاتونعالیههه میشه بگید با چه رژیمی و تو چند وقت؟

تو یکماه، رژیم خاصی نگرفتم کلا کالری مصرفیم پایین بود زیر پونصد کالری ولی الان ریزش مو دارم درکل خوب نیست ولی اگه خیلی اضافه وزن داری چاره دیگه ای نیست

ولی یه مدتم قبل این فست ۱۶ گرفتم اون خوب بود

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

تو یکماه، رژیم خاصی نگرفتم کلا کالری مصرفیم پایین بود زیر پونصد کالری ولی الان ریزش مو دارم درکل خو ...

۵۰۰ خیلی کمهه که😐

من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۷ اینا

میخوام تا عید ۵۴ شم مجبورم دنبال روشای سریع

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍