ستیخوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 8698 عنوان دیوونه شدم اینقدر به مرگ فکر کردم 82 بازدید | 5 پست خیلی میترسم کاش نبود همچین چیزی نکنه کلی عذاب بکشم 1404/10/09 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 1721 کاش مرگم به ما فکر میکردولی این علاقه یه طرفه اس💔 روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6465 نماز بخون دعا کن قران بخون ان شالله عاقبت بخیر میشی بعد بری اونجا میکی کاش زودتر اومده بودن مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52032 مرگ خوبه که بد نیست اگر ادم خوبی باشه تازه بعد مرگ اوج لذت و راحتیه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آآراامش عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 146 خودت رو با فکر مرگ اذیت نکن چون اصلا مرگ رو احساس نخواهی کرد... بزرگی گفت من از مرگ نمی ترسم چون زمانی که من هستم مرگ نیست و زمانی که مرگ هست من نیستم..