2777
2789
عنوان

امروز بیبی چکم مثبت شد ولی

329 بازدید | 29 پست

عصررفتم سونو دارم ببینم چندهفتمه ساک بارداری وهیچ اثری از بارداری مشاهده نشد دکتر گفت شاید بارداری خارج از رحمی ازم سونو واژینال گرفت بازم هیچی مشاهده نشد گفت هیچ اثری از بارداری نداری،،،

چرا؟؟کسی میدونه

الان من باردارم یاباردار نیستم

پریودمم عقب افتاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ازمایش میدادی

بیبی چک کاذب بوده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه ازمایش ندادم هنوز

باید اول آزمایش میدادین شاید بارداری شیمیایی باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی اشتباه شدهد

اره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
زود رفتی چطور دکتر بهت نگفته زود رفتی مشخص نمیشه،پیش چه دکترایی میرین من بتام هفتصد بود نشون نداد گف ...

عزیزم من کی گفتم رفتم پیش متخصص زنان؟من گفتم رفتم سونو دادم