2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

509 بازدید | 35 پست

کسی هست اینجا بار دوم ازدواج کرده باشه و ناراضی باشه ومشکل داشته لاه من تو باتلاقی گیر کردم که هیچ جوره نمیتونم ازش دربیام چکار کنم نه از اولی شانس داشتم نه دومی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم ۴ بار اذواج کرد یکیش از یکیش آشغال تر دختر همسایه هامون هر کدوم ۳ بار اذواج کردن باز خدارو ...

چطور ادم میتونه واسه بار دوم باز جدا بشه؟ چطور باز کسی قبول میکنه با زنی که دوبار جدا شده ازدواج کنه

اولی پولدار و زرنگ و جمع کرد بود مثلا پولشو جمع میکرد خونه میخرید ماشین میخرید خیلی اهل حساب کتاب بود ولی دوسش نداشتمو جدا شدم،البته سنمم کم بود شاید اگه الان بود میساختم چون الان پول حرف اوله

دومی بی پول ولخرج و متاسفانه انقدر بی حساب کتاب ک ورشکست شدیمو خیلی اذیت میشیم ولی ازدواج با عشق بود😫🤦♀️

چطور تحمل میکنه راه طلاقی هم نیست دیگه واقعا طلاق هم زشته

اره اینم اینجوری میگه میسوزه و میسازه میگه اگر دوباره طلاق بگیرم مردم میگن تقصیر خودشه .شما ازدواج دومتون خوب نیست؟

اولی پولدار و زرنگ و جمع کرد بود مثلا پولشو جمع میکرد خونه میخرید ماشین میخرید خیلی اهل حساب کتاب بو ...

منم اولی خیلی دوسم داشت من متنفر بودم ازش پسر خوبی بود ولی نمیتونستم هرکاری کردم دومی با عشق بود ولی خیلی اذییتم انگار یه ادم مجردم نه احساسی نه توجهی هیچ

منم اولی خیلی دوسم داشت من متنفر بودم ازش پسر خوبی بود ولی نمیتونستم هرکاری کردم دومی با عشق بود ولی ...

من از بابت احساسی خداروشکر شوهر دومیم دوسم داره توجه میکنه ولی چ فایده ک از راهای دیگه در عذابم😔خط قرمزامو رعایت نمیکنه میگم فلان کارو نکن ولی میکنه و....

یکی از اقوام خیلی نزدیکم سه بار شوهر کرد جوونم هستااااا

منتها بنده خدا خیلی بدشناسی آورد

شوهر اولش خیلی معتبر و پولدار و ی شغل خوب داشت اما مشکل جنسی داشت همجنس گرا بود متاسفانه

خانواده اش با پول زیاد اومدن ی زن خوشگل براش بگیرن بلکه آدم بشه اما جدا شد

دومین شوهرش اعتیاد داشت ولی متوجه نشده بودم کم کم خیلی زیاد شده بود کارم نمیکرد

دیگه بنده خدا بار سوم خدا به مرد خیلی خوب آورد تو زندگیش که همه حسرتش رو میخورن

چطور ادم میتونه واسه بار دوم باز جدا بشه؟ چطور باز کسی قبول میکنه با زنی که دوبار جدا شده ازدواج کنه

اگر قسمتت باشه چرا ک نشه همین طور ک مامان خودم و دوتا دختر همسایه هامون اذواج کردن قرار نیست بخاطر حرف مردم یک عمر عذاب بکشی اینم قبول کن گاهی تنهایی صد شرف داره ب چندین بار ک تنهاتر بشی

یه سوال اگر برگردی عقب از شوهرت اولت جدا میشی؟

صددرصد واقعا پسر خوبی بود با اینکه دوسش نداشتم همه جوره هوامو داشت ولی ازش متنفر بودم هرروز خداروشکر میکنم جدا شدم ولی اگه برگردم عقب با این دومی ازدواج نمیکنم الان هم باردارم یه ماه دیگه پسرم به دنیا میاد و احساس میکنم واقعا بدبختم همش فکر میکنم یه روز با بچم جدا میشم و تا اخر عمر با بچم زندگی میکنم