2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست
یه سوال اگر برگردی عقب از شوهرت اولت جدا میشی؟

نمیدونم،شاید چون واقعا عشق مهمه، میدونی وقتی بهش فک میکنم اون روزارو تصور میکنم ک بدم میومد کنارش بخوابم اینکه همیشه غمگین بودم چون دوسش نداشتم شاید بازم جدا بشم اون روزا میگفتم من راضیم هرشب نون خشک بخورم بجای کباب ولی دلم خوش باشه الان همه تو زندگیشون مشکل دارن واقعا همه از یه راهی تو اذیتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بابت احساسی خداروشکر شوهر دومیم دوسم داره توجه میکنه ولی چ فایده ک از راهای دیگه در عذابم😔خط ...

من مشکلم فقط این بی توجه بودنشه اصلا به دوس داشتنش شک کردم دیگه حالت عادت فقط سرش با فیلم دیدن و این چیزا گرمه ولی وقتی قهر میکنم فوقش یه روز تحمل کنه حتی مقصر باشم خودشو میکشه اشتی کنم ولی با بی تفاوت میشه اصلا گیجم نمیدونم

منم اولی خیلی دوسم داشت من متنفر بودم ازش پسر خوبی بود ولی نمیتونستم هرکاری کردم دومی با عشق بود ولی ...

خوب این اذواج بنظرت فایده داره بجز اینکه روح و جسم تو داغون و داغون تر کنه بنظرم اونی ک عاشق ات باشه زندگی قشنگ تری برات میسازه چون حاضره برات هرکاری بکنه

نمیدونم،شاید چون واقعا عشق مهمه، میدونی وقتی بهش فک میکنم اون روزارو تصور میکنم ک بدم میومد کنارش بخ ...

درسته بعد یه سوال دیگه .الان شوهر اولت ازدواج کرده تا حالا شده کنجکاوی کنی در مورد زندگیش؟

صددرصد واقعا پسر خوبی بود با اینکه دوسش نداشتم همه جوره هوامو داشت ولی ازش متنفر بودم هرروز خداروشکر ...

عزیزم تو بارداری این حس ها زیاد سراغ آدم میاد یه نظرم به خاطر هورمونها هست منم تو بارداری خیلی احساس بی مهری داشتم همش میخواستم گریه کنم

خوب این اذواج بنظرت فایده داره بجز اینکه روح و جسم تو داغون و داغون تر کنه بنظرم اونی ک عاشق ات باشه ...

چکار کنم یه سال هم نیست ازدواج کردم ولی انقدر از لحاظ روحی خستم که دوس دارم سریع همه چی تموم شه ولی بچم چی کنم هیچ راهی ندارم🥲

عزیزم تو بارداری این حس ها زیاد سراغ آدم میاد یه نظرم به خاطر هورمونها هست منم تو بارداری خیلی احساس ...

منم از صبح تا شب گریه میکنم اصلا افسردگی گرفتم ولی نه واسه بارداری نی دوتامون ازدواج دوممونه فکر کن شوهرم از صبح تا شب سر کاره 9ونیم میاد خونه میشه با گوشی فیلم دیدن انگار من وجود ندارم فوقش اخر شب دودقیقه منو بغل کنه یا نیازشو رفع کنه و بگیره بخوابه کل زندگی من همینه میگم حرف بزنیم میگه حرف چی حرفی ندارم راه دور هم ازدواج کردم خانوادمم نیستن سرم گرم اونا شه خستم دیگه