2777
2789
عنوان

شما شبا بچه هاتونو‌میخوابونید

1001 بازدید | 50 پست

؟

دختر من 8سالشه شبا کنارش میخوابم موهاشو نوازش میکنم اون برای من صحبت میکنه من براش از روزم و از فردام میگم بوسش میکنم همش تا خوابش میبره و منم میرم توی اتاقم و واقعا این صحبت کردنمون برای من مثل تراپی میمونه

ممنونم ازت دخترکوچولوی من

چقدر خوبه که دارمت 🫂

شما شبا بچه هاتونو میخوابونید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم ۳ سال و نیمشه میگه بیا کنارم دراز شو موهام میگیره بو میکنه لمسشون میکنه تا خوابش بگیره بزرگه ...

ای جونم ...فسقلیای امید به زندگی ،واقعا آدمو به زندگی وصل نگه میدارن بچه ها

خدابرات حفظشون کنه عزیزم

ای جونم ...فسقلیای امید به زندگی ،واقعا آدمو به زندگی وصل نگه میدارن بچه ها خدابرات حفظشون کنه عزیزم

اره عزیزم اینا آرامش روح و جسم من هستن

ممنونم

انشالله خدا دخترت رو نگهداره و در پناه حق باشه

پسرام دنیام💖

من خوابوندن و بیدار کردن خواهر کوچولوم بهم همچین حسی میدهاون بچه اولمه تا ابدحتی الان که ده سالشه با ...

منم دقیقا همین حسو به برادرم داشتم ولی حسی که بعدها به بچت خواهی داشت چندددددبرابر اینه و واقعا عجیبه

زیادی وابسته منه بدون من نمیخواهم همسرم اسرار داره حتما ۱۰شب بخوابه اونم تا من نخوابم نمیخوابد تازه ...

خب یه ساعت آخربرو پیشش

این تایمو شوهر من برای خودش میوه و خوراکی میبره روی تخت و میره توی گوشی و میدونم که اونم اینطوری ریلکس کرده و براش تراپیه و خلوت کرده ،درنتیجه سه تامونم راضیم