2777
2789

دارم روانی میشم همش تو خیالم اینه ک از دستش دادم ۱۱ ماهشه یا مثلآ دارم تصور میکنم یکی داره ب قصد کشت میزنتش خیییلی میترسم از دستش بدم روزی نیست ک ب این موضوع فکر نکنم

وقتی کوچولو بودن آره

بزرگ که شدن نه دیگه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اینجوریم

سر بچه دوم خیلی اذیت شدم ینی کل بارداری فقط استرس

هنوزم که هنوزه میترسم از دستش بدم تا یه سرما میخوره من تا اخرش فکر میکنم

ترکیدم😭😭 خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

دیوانه ای به هر چی فکر کنی اونو جذب میکنی به چیزای خوب فکر کن .باورت میشه من حتی مثلا به انگشتر مورد علاقه م فکر میکنم چند ماه بعد تو دستمه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ترس من اینه یه روز من نباشم بچه هام چی میشن،

چطور زندگی میکنن،،،،خدایا سایه هیچ پدر مادری رو از سر بچه هاش کم نکن،انسالله که هیچ پدر مادری هم غم از دست دادن بچه رو نبینه،،،،امین

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

وای منم اینجوریم سر بچه دوم خیلی اذیت شدم ینی کل بارداری فقط استرس هنوزم که هنوزه میترسم از دستش بدم ...

اره چقدر بد مثلآ یهو نگاه میکنم ب شوهرم مثل این فیلما سناریو میچینم ک داره با مشت و لگد میزنه بچمو