2777
2789

نرهای سایت درخواست ندن شوهر دارم 😒

بچه ها من ۲۴ سالمه. دوتا بچه دارم کوچیکن. من روحیه ام جوریه که یه زمانی خیلی اجتماعی بودم تو مدرسه و واقعا از رفیق بازی لذت میبردم البته دوستای خوبی داشتم با اخلاق و درست حسابی و... و لذت مدرسه اصلا به همون رفیق بازیش بود

ولی خونوادم خیلی اهل رفت و آمد و روابط اجتماعی نبودن حتی با فامیل. اجازه نداشتم با دوستام رفت و آمد کنم مثلا یه بار میرفتم بیرون تا یه سال میگفتن پارسال رفتی با فلانی دیگه چخبرته

الانم که ازدواج کردم هرکی درگیر مشکلات خودشه. دوستای سابقمو دارم و دوستایی هم زمان بارداریام پیدا کردم. ولی هیچ کدوم پایه رفت و آمد نیستن 😐 پایه چت کردنم نیستن بدبختی

بعد من این دوتا بچمو هیچکس ندارم نگه داره که سرکار برم یا دانشگاه برم (مرخصی ام فعلا) تو خونه اعصابم داغون شده. خب آدم چقدر با شوهرش حرف بزنه دلش میخواد با یه همجنس خودش حرفایی بزنه که فقط خودمون میفهمیم

شما چی پیشنهاد میدید 🙃 کاش یه سایت رفیق بازی هم داشتیم بخدا

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو نباید اجازه بدی بچه جلوی موفقیت و... تو رو بگیره تو میتونی مثلا کلاس های مختلفی برای ببینی چی دوست داری تا شخصیت های جدیدی رو پیدا کنی نه به دوستای قبلی بسنده کنی

😂😂😂😂😂😂فقط اون کلمه اول عالی بود خدای

کافیه یه کلمه بگی دلم گرفته همه آقایون اینجا از دلنگرانی دق میکنن 😏

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

منم دوستی و رفیقی ندارم و نه دوست پسر منم تنهام.

بخدا من اگه این دوتا بچه دستوبالم نبسته بود انقدر جا برای رفتن داشتم

خوصله داریا.کتاب بخون.باشگاه برو.تی وی.مگه وقتم داری بادوتا بچه.بروتو گروها ها.همسایه

انواع و اقسام کارا رو امتحان کردم خسته شدم

من زیاد سخت نمیگیرم غذاهای راحت درست میکنم ظرفارو میچینم ماشین ظرفشویی

بچه هارو سخت نمیگیرم میذارم راحت باشن

باز خانومایی که خیلی اهل خونه داری ان کمتر کلافه میشن