2777
2789

بیاید کار کنید پول در بیارید منت یه قرون از همسرتون نکشید

همین مردهایی که الان سخت درحال کار هستن روزی که پولدار شدن میرن با اون کسی که بیشتر باهاش حال می کنن یا اینکه تصمیم میگیرن تنهایی لذت ببرن از پولشون

یه جوری کار کنید و پولدار شید که حتی شوهرتون در حسرت پول هاتون باشه

اگر امروز به این حرف من اهمیت دادید تبریک میگم شما خوشبخت میشید

آریایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار هس مگه

این همه بلاگر که پول های خیلی زیاد درمیارن

باید از اینستا و راهکارهایی که جلوتون میذاره استفاده کنید و برای خودتون شغل و کاری راه اندازی کنید

یه سرمایه کوچولو در حد ده تومن جور کنید دیگه خودتون کار کنید و منت مرد جماعت رو نکشید

آریایی

واااای توروخدا منو نترسون،شوهرمن بداز۱۲سال ی شغل نون و آبدار قبول شد،خودم استرس این موضوع رو داشتم ا ...

ببین دارم میگم با معرفت ترین هاش حال آدمو میگیرن اگر از این موضوع ترسیده بودی قبلا پس این یک تلنگر کاملا جدی و واقعیه که زندگی خودت رو نجات بدی و شغل خودت رو داشته باشی

آریایی

این چه زندگیه که مرد وزن بهم اعتماد ندارن مرد واسه خودش کارکنه زن واسه خودش 🫤

ببین چون فشار زندگی و گرونی زیاده مردها بهشون فشار میاد و درآخر سر زن بیچاره خالی میشه

من بهتون تلنگری زدم که زندگیتون مثل من حقیر نشه

آریایی

واااای توروخدا منو نترسون،شوهرمن بداز۱۲سال ی شغل نون و آبدار قبول شد،خودم استرس این موضوع رو داشتم ا ...

حتمااا پس انداز مخفی داشته باش ، شوهر من بعد ۱۵ سال زندگی مشترک ، با دوتا بچه ، با وضع مالی خوب ، به من گفت خودت برو سرکار ، من کارمو به خاطر بچه هام ول کرده بودم ، اینم جوابم

ببین دارم میگم با معرفت ترین هاش حال آدمو میگیرن اگر از این موضوع ترسیده بودی قبلا پس این یک تلنگر ک ...

خب شوهرم باکارکردنم بشدت مخالفه،راهی ندارم واقعا،خیییییلی محدودم حتی نمیدونه تو نیستی سایتم کلا از فضای مجازی محرومم

شوهرم نمیذاره کارکنم،خیلی محدودم حتی دزدکی تو نینی سایتم

اگه سرکار هم نمیری از شوهرت کم کم بگیر پس انداز کن

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
خب شوهرم باکارکردنم بشدت مخالفه،راهی ندارم واقعا،خیییییلی محدودم حتی نمیدونه تو نیستی سایتم کلا از ف ...

ببین باهاش کار کن تا آدم شه و اجازه بده فعالیت مجازی هم داشته باشی باید بتونی رامش کنی و افسارش رو دستت بگیری

از کوچیک ترین کار شروع کن یاد بگیر محتوای قشنگ و درست از روزمرگی تولید کردن و بلاگر شدن این ساده ترین کاریه که میتونی بکنی

آریایی

بحث کار کردن جداست ،،، اما اصلا این حرف رو قبول ندارم که کسی پیشرفت کنه زنشو میزاره کنار و میره دنبال خوشگذرونی خودش و ... چون کسی که اینکار رو میکنه ذاتش از اول خائن و خراب بوده ربطی به پول داشتن و نداشتن نداره و تو زمان نداریش هم اینکاره بوده و یکی رو زاپاس داشته همون موقع هم ...

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

اصلا ربطی نداره یارو داره گشنگی می بره دنبال تنوع طلبیه شما نگران نباش فرد متعهد درتمام حالت ها متعهده.