2777
2789
عنوان

سوال از همه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 47 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین اقای محترم همسر من شرایط شما رو داشته ینی ایشونم عاشق دختر داییش بوده و نشده باهم باشن شاید بتو ...

خودت بگو اونم هنوز دختر دایش دوست داره؟

اگر داره چقدر مردها ساده تر از زنها هستن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
سخته

عشق مثل اعتیاده شایدم ذهنت عادت کرده بهش فکر کنه 

رهاش کن 

چقدر بیکاری که به کسی که پست زده فکر میکنی ایندتو تباه میکنی بعد هم نه همسر خوبی میشی نه پدر خوبی 

بخاطر کی میخو ای زندگیتو ببازی؟؟؟؟؟

من تا حالا که کارآموز بودم مردای زیادی اومدن پیشم مردا یک بار عاشق میشن این در صورتیه که واقعا طرف رو دوس داشته باشن اگر مردی برای شخضی گریه کنا مشخص میشه که فرد رو واقعا دوس داره شما باید ببینی ملاک هات برای عشقت چی بوده 

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
خودت بگو اونم هنوز دختر دایش دوست داره؟ اگر داره چقدر مردها ساده تر از زنها هستن

نه نداره یک هفته بعد از ازدواج من دختره زنگ زد و بد و بیراه گفت و بعد ازم خواست گوشیو بدم به همسرم خودم با تلفن اتاق گوش میدادم وقتی گفت میخوام برگردی همسرم گفت وقتی یکی اومد تو زندگیم فهمیدم من عاشقت نبودم بلکه تو ملاک های همسر اینده ی منو داشتی و من جذبت شدم

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
من تا حالا که کارآموز بودم مردای زیادی اومدن پیشم مردا یک بار عاشق میشن این در صورتیه که واقعا طرف ر ...

من همه جوره میخواستمش همه کاری کردم یکم بزرگتر از من بود

ولی من به داداشم ابجیم خونوادم گفتم

حتی با برادرم و ابجیم حرف زد ولی اخرش گذاشت رفت

همیشه بهش فک میکنم

هیچوقت حالم خوب نیست تا دونفر تو خیابون میبینم یاد اون میوفتم اهنگایی که باهاش گوش کردم جاهایی که باهاش رفتم میرم😭

توبازاری مرد بمون که توش پرچم نامرد بالاست
من همه جوره میخواستمش همه کاری کردم یکم بزرگتر از من بود ولی من به داداشم ابجیم خونوادم گفتم حتی ب ...

خب ببین یکی از ایراد ها همین بود وقتی جنس ممونث بزرگ تر باشه از رابطه سرد میشه حتی بعد ازدواج گرمای زیادی نداره البته اینی که میگم شاید استسنا داشته باشه

من همه جوره میخواستمش همه کاری کردم یکم بزرگتر از من بود ولی من به داداشم ابجیم خونوادم گفتم حتی ب ...

خب این خصوصیت عشقه نه معشوق

عشق ادم را پابند میکنه و این حس را بهش میده ربطی نداره معشوق کی باشه یا چه جورباشه چون با اون این مسیله را تجربه کردی زیبایی عشق را تو معشوق میبینی والا اونم یه زنه مثل بقیه چیزی بیشتر از کسی نداره 

شک نکن اگر بخوای میتونی عشق را با یکی دیگه تحربه کنی

خب ببین یکی از ایراد ها همین بود وقتی جنس ممونث بزرگ تر باشه از رابطه سرد میشه حتی بعد ازدواج گرمای ...

اوهوم

ولی با هیچکس نمیتونم بشم

چون با خودم میگم اگه باکسی بشم میترسم به عشقه قبلیم فک کنم میشه یه جور خیانت

درسته طرفم نمیفهمه ولی خب من که میفهمم بعد اینجور ظلم در حق طرفم میشه

حرف زدن با خواهر و برادر ملاک نبوده برای اینکه اون دختر قطعا با شما بمونه و بخواد باهاتون زندگی کنه شاید وقتی کامل شمارو شناخته فهمیده مناسب زندگی کردن باهم نیستین چه مرد و چه زن موقع انتخاب باید یه سری شرتیط کلیدی رو در نظر بگیرن شما یکی رو نادیده گرفتی 

قطعا اگر فردی بیاد داخل زندگی شما نسبت بهش سرد میشی نمیشه کامل فراموش کرد بخوای نخوای جز خاطراته و خاطرات از ذهن پاک نمیشه ولی برای اینکه رو زندگی ایندت تاثیر نزاره پیشنهاد میکنم با یک مشاور خوب صحبت کنید

حرف زدن با خواهر و برادر ملاک نبوده برای اینکه اون دختر قطعا با شما بمونه و بخواد باهاتون زندگی کنه ...

صحبت کردم چرت و پرت گفتن هیچکدوم خوب نبودن