2777
2789
عنوان

سوال از همه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 47 پست
من خودم عاشق یکی شدم ازدواج کردش نمیتونم بهش فک نکنم خیلی میخواستمش حتی گفتم با یکی دوس شم فراموشش ...

خب شما که هنوز ازدواج نکردی ازدواج کنی فراموش میکنی اگر منصف باشی به عشق اولیت فقط میخندی و همسرت میشه همه کست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

عاشق پسرعموم بودم البته اول اون منو وابسته کرد باهم رابطه نداشتیم ولی تو فامیل یه کارای عجیبی میکرد بعد اومد خاستگاریم گفتم باید فک کنم هنوز جواب ندادم کارت عروسیش اومد جلو در حالا با کسی که دوس پسرم بود ازدواج کردم من دوباره عاشق شدم و دوباره متولد شدم حالا اون اصلا برام مهم نی

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......

بله گذشته هیچوقت فراموش نمیشه هرچه قدر هم عاشق باشی نتونی برسی یه حکمتی هست که ما ازش بی خبریم حتی اگه یروز فکر کنی اگه با اون بودم خوشبخت بودم این حرف  کاملا اشتباهه ما با ادما تا زندی نکنیم متوجه نمیشیم طرفمون چه خصوصیانی داره

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
چه مختصر و مفید

😊

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

خودم نه ..

ولی خواهرم عاشق کسی بود .. بعد با یکی دیگه ازدواج کرد .. ولی موفق نبود .. بعد از ده سال جدا شد ..دوباره عشق قبلی رو پیدا کرد .. دوباره ازدواج کرد ..الانم یه بچه داره 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بطور معمول هر یکی ، دو روز درمیون همچین تاپیکی زده میشه و نشون دهنده ی اینه که اگر عشقی باشه، فراموش نمیشه. وگرنه اینقدر تکرار نمیشد.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
میخوام بدونم که ایا عشق من بهم فک میکنه یانه

شاید اون عاشق شما نبوده.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

نه تا خوش باشه که ابدا بهت فکر نمیکنه 

بعدم اون یبار پست زده الان حتی اگر بیاد سراغت برا اینکه از عشق تو مطمینه و میخواد خودش را از لحاظ روحی ارضا کنه ولی مشخصه عمقا براش پسندیده نبودی که ولت کرده و با یکی دیگه ازدواج کرده 

خودت را گول نزن دورش خط بکش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
استارتر مرد هستن 

چه فرقی‌داره

گیریم که زنش😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

ببین اقای محترم همسر من شرایط شما رو داشته ینی ایشونم عاشق دختر داییش بوده و نشده باهم باشن شاید بتونه خوب راهنماییت کنه 

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......