بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاشق پسرعموم بودم البته اول اون منو وابسته کرد باهم رابطه نداشتیم ولی تو فامیل یه کارای عجیبی میکرد بعد اومد خاستگاریم گفتم باید فک کنم هنوز جواب ندادم کارت عروسیش اومد جلو در حالا با کسی که دوس پسرم بود ازدواج کردم من دوباره عاشق شدم و دوباره متولد شدم حالا اون اصلا برام مهم نی
پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
بله گذشته هیچوقت فراموش نمیشه هرچه قدر هم عاشق باشی نتونی برسی یه حکمتی هست که ما ازش بی خبریم حتی اگه یروز فکر کنی اگه با اون بودم خوشبخت بودم این حرف کاملا اشتباهه ما با ادما تا زندی نکنیم متوجه نمیشیم طرفمون چه خصوصیانی داره
ولی خواهرم عاشق کسی بود .. بعد با یکی دیگه ازدواج کرد .. ولی موفق نبود .. بعد از ده سال جدا شد ..دوباره عشق قبلی رو پیدا کرد .. دوباره ازدواج کرد ..الانم یه بچه داره
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
بعدم اون یبار پست زده الان حتی اگر بیاد سراغت برا اینکه از عشق تو مطمینه و میخواد خودش را از لحاظ روحی ارضا کنه ولی مشخصه عمقا براش پسندیده نبودی که ولت کرده و با یکی دیگه ازدواج کرده
خودت را گول نزن دورش خط بکش
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏