2777
2789
عنوان

بیاین برداشت شما چیه از این حرف

62 بازدید | 6 پست

دخترم گوشی بازی کانتر میکرد اجازه نصب نداشته بعد شوهره اومده دعوا باهاش میگه از پس اون که نمیتونم بر بیام اما از پس تو میتونم منظورش منم

بعد میگم چرا پای منو میکشی وسط چرا اقتدار منو جلو بچه هراب میکنی چرا همش منو خطاکار نشون میدی مگه من چیکار میکنم(کل گوشیم یه گروه ایتاس با دوستام یه روبیکا همش فیلم تمیزکاری میبینم اجازه اینستاهم ندارم )

بعد میزنه زیر حرفش نه من منظور بدی نداشتم تو مشکل روانی داری بخودت میگیری بد میگیری

حالا میخوام جواباتونو نشونش بدم ایا برداشت شما از این حرف کاملا عادیه یا من مشکل روانی دارم

همیشه جلو دخترم جوری رفتار میکنه انگار من خطاکارم اونم از من حساب نمیبره شوهرمم اصلا قبول نداره کنترلگره اجازه ندارم شب اگه بیخ.اب شدم بیام توگوشی بد میدونه روزا ب گوشی گیر میده همش من زن بدیم در نظرش

هزار بار ب دخترم باحرفاش القا کرده که من بین اونو پسرم فرق میزارم دخترم باورش شده بازم قبول ن اره این کارشو خودشو بی خطا میدونه هزار بار گفته اگه پسرش بود چیزی نمیگف

یا الان گوشیو از دخارم گرفتم بخاطر حرف شوهرم عصبذنی شدم باز جلو دخترم میگه چرا فرق میزاری از اونم بگیر گوشیو اخه ادم عاقل باید جلو بچه اینو بگه تازه فک میکنه من روانیم خودش بی عیب

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نصفشو خوندم تقریبا شاید کمتر

ولی وقتی یکی انقد کنترلت میکنه که اجازه نصب اینیستا نداری فقط ۱ کار انجام بده

یا از زندگیت بیرونش کن

یا خیلییی معذرت میخوام قهوه *ایش کن و حدشو مشخص کن و خیلی محترمانه بگو من بچه نیستم .

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...