2777
2789
عنوان

کیا تو تهران سرایدار هستن❓️

123 بازدید | 11 پست

میشه شرایطشو بگید ؟

ما خیلی تحت فشاریم برای اجاره خونه و ...

تو دیوار خیلی اگهی های خوبی دیدم به نظرتون راسته واقعا؟

ضامن اینا نمیخوان؟

ای غرق در هزار غم بی دوا وطنم وطنم وطنم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این کارونکن سرایداری =بردگی

به این حدم نیستااا چرا تو دلشونو خالی میکنید

خیلی خانواده های خوب و مهربونی هستن که نه تنها رفتار خوبی دارن کلی ام هوای طرف مقابلشون رو دارن

لطفا لایک ننمایید🗿
عزیزم این کارونکن سرایداری =بردگی

همینجا هم خیلی به شوهرم سخت میگیرن برای ۱۵ تومن حقوق 😔 گفتم حداقل یکسال بریم یکم خودمونو جم کنیم جای خوب تهران و حقوق خوب و ادمای با فرهنگ و الان تو پایین شهر کرمانشاه هستیم 😑

همینجا هم خیلی تحقیر میشیم مخصوصا شوهرم که کارگره

پس بیاین.ولی سعی کنین جایی برین که برا یه نفره.مثل ویلا یا خونه ویلایی.مجتمع ها هرکدوم برا خودشون یه اربابن و دستورات خاص خودشون رو دارن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

به این حدم نیستااا چرا تو دلشونو خالی میکنید خیلی خانواده های خوب و مهربونی هستن که نه تنها رفتار خو ...

اره اگر شانس باهامون یار باشه منم اینارو شنیدم دعا کنید شوهرم راضی بشه خیلی دلم میخواد از اینجا بریم

همینجا هم خیلی به شوهرم سخت میگیرن برای ۱۵ تومن حقوق 😔 گفتم حداقل یکسال بریم یکم خودمونو جم کنیم جا ...

عزیزم مردم تهران دارن خودشون مهاجرت میکنند دیگه نه هوا،نه اب اخه کجا میخاید بیاید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
به این حدم نیستااا چرا تو دلشونو خالی میکنید خیلی خانواده های خوب و مهربونی هستن که نه تنها رفتار خو ...

اره اگر شانس باهامون یار باشه منم اینارو شنیدم دعا کنید شوهرم راضی بشه خیلی دلم میخواد از اینجا بریم

عزیزم مردم تهران دارن خودشون مهاجرت میکنند دیگه نه هوا،نه اب اخه کجا میخاید بیاید

همه که مهاجرت نمیکنن اخه

معلوم نیست بیایم یا نه شوهرم میترسه همین کارشم اینجا از دست بده ولی خب رفتم دیوار نگاه کردم حقوق هاش عالی بود ۴۰ به بالا و ... اگه بشه خیلی خوب میشه 🥹