2777
2789
عنوان

یاعسگی زود راس

113 بازدید | 20 پست

سلام ببخشید ۳۸سالم هست fshشده ۶۰ سه زارین شدم و چندین بار از شکم و محل سه زارین عمل شدم دچاره یاعسگی شدم استرس زیاد داشتم جراحی هم زیاد شدم. قسمتی ازرحم و تخمدانمم هم برداشتن براثر پارگی در حین سه زارین. ایا طبیعیه پری نمیشم یا یاعسگیم از اون نیست. لطفا درمان قژعی بدید نگرانم از عوارض یاعسگی. میگن خیلی ضرر داره ب بدن پیری زود راس میاره 🥺دکتر خوب میشناسید معرفی کنید درمان کنم یا درمان دارویی ک قطعی ج بده با سپاس

چند وقته پریود نمیشی؟😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۹ سالمه چندماه هست یائسه شدم🥺

چه زود. مشکلتون چی بود ؟ 😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وای ترسیدممنم ۳۸ سالمه الانم باردارم به این زودی یائسه ممکنه بشیم

عه سلام چند هفتته؟ منو یادته خصوصی به هم پیام میدهیم

تقریبا هفته ۳۰ هستم

خدا حفظش کنه برات🧿🥹