2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اشکنه تخم مرغ خوردم ولی بلد نیستم درست کنم میخوام بدونم اشکنه تخم مرغ و اشکنه ساده چه جوری درست م ...

مگه چن نوع اشکنه داریم

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

ما اشکنه کشک داریم همون کال جوش و اشکنه تخم مرغ

واسه تخم مرغ اول پیاز داغ فراوون و سیب زمینی نگینی سرخ میکنیم بهش رب و مرزه و یکم شنبلیه و بقیه سبزیجات معطر میزنیم

وقتی که پخت یه تخم مرغ میندازیم توش سریع هم میزنیم چند تا هم درسته میندازیم و ده دقیقه هم نمیزنیم تا بپزه

من یه قاشق ارد هم واسه غلظاش تو ابش میریزم

تا حالا نخوردم اما یه کلیپ تو اینستا دیدم پیاز و تفت داد سیب زمینی و گوجه رو نگینی خورد کرد به پیاز اضافه کرد آخر سر که جا افتاد دو تا تخم مرغ بهش اضافه کرد گذاشت سفت که شد تامام ظاهرش قشنگ بود طعمش و نمیدونم

سیب زمینی یه تفت ریز بده بعد پیازو با گوجه اضافه و خوب سرخ کن البته با شعله کم ک نسوره روغن زیاد بزن،بعد اگه دوست داشتی گوشت پخته شده یا گوشته چرخی هم بزن وگرنه نیازی نیس بعدم یکم رب بزنو اب بریز بذار جا بیوفته یه نیم ساعت چهل دقیقه ای

من مامانم کشک درست میکنه زرد رنگه یه قاشق تو اشکنه میریزیم اگه دشتی بزن بهش وگرنه نزدیم مهم نیس

سیب زمینی یه تفت ریز بده بعد پیازو با گوجه اضافه و خوب سرخ کن البته با شعله کم ک نسوره روغن زیاد بزن ...

ممنون حتما درست میکنم

کشک زرد اصلا نمیتونم بخورم حالم بد میشه

😐😑