2777
2789
عنوان

پس چرا ما مثل لبنانی ها قشنگ نیستیم

178 بازدید | 20 پست

آب و هوا و خوراکمون که تقریبا مثل هم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

😐😐😐😐😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

لبنان مدیترانه ای هست

نژاد هم تاثیر داره

هرچند از نظرم قشنگ نیستن

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولدارا و خوشگلاشون میآن ایران😂

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

پولدارا و خوشگلاشون میآن ایران😂

چرا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کل جهان داره میگه زنای ایرانی خوشگل ترینن

بعد یکی مثل ایشون میگه چرا مثل عربا خوشگل نیسیم 🗿هعی خدایا

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

اولا لبنان اصلا آب و هواش شبیه ایران نیستدوما چیشد که فکر کردی ما زشتیم عزیزم؟حرفایی میزنید ها

خب همه میگن لبنانی ها قشنگن

با اختلاف از لبنانیا زیباتریم... چی میزنید خدایی که این همه لعبت وطنی به چشمتون نمیاد؟

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

چرا

عراقی ها هم همینن قیافه هاشون معمولیه مگه اینکه بری بالاشهر ولی اینایی که ایران میآن خیلی قشنگن جووناشون

بعد الان دیگه ایرانی ها هم اکثرا خوشگلنا

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها