2777
2789
عنوان

خدایا من کافر رو بپذیز🤣🤣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله؟

دیالوگ بسیار مشهور فیلم مارمولکه...

فردی که به تصادف در جایگاه روحانی قرار می گیره، مدام بر سر منبر و موقعیت های مختلف این جمله رو تکرار می کنه و آخر سر، خودش هم به راهِ مخصوص خودش توبه می کنه و خدا جو می شه.

فکر میکنم جالب باشه، نرفتم تا حالا... اصلا نمیدونم چی به چیه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

یکی نماز بلد نیست یکی هم اعتکاف عجب دنیایی واقعا

خب اولین باره اعتکافو میشنوم عزیزم

تو شهر ما تو مسجد میرفتن نماز و اینا

ولی بهش نمیگفتن اعتکاف

مازندرانی ام❤️ چون کاربری دست دونفره ممکنه جواب ندم✨️🌹

خوش به سعادتت عزیزماشکال نداره تو گوگل سرچ کن یاد میگیری من 3 4 سالی شده شرایط ندارم برم باید خوراکی ...

مرسی گلم🫠

اخی🫠اتفاق بدی افتاده؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

من نرفتم ولی بنظرم لباس راحتی پوشیده ببر چون مسجد دوربین داره احتمال زیاد پس یه لباس آستین بلند بردا ...

آها نمیدونستم دوربین داره

مرسی ک گفتی ❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

نمیدونم با دوستام قرار گذاشتیم بریم یکم دور هم باشیم یکمم شاید دو سه تا از گناه هامون کم شد

😂قشنگ بود دو سه تا کمه با خدا بیشتر طی کنید

خدا معامله گر خوبیه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

مرسی گلم🫠اخی🫠اتفاق بدی افتاده؟

بهت خوش بگذره گل

عی 50 50 بد و خوب 😅

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بله.فرد دیگری هم متوجه شد.احتمال اینکه درکِ شما نسبت به گفته ای مفهوم ضعیف بوده رو هم در نظر بگیرید.

خوشبحال تو که فرد دیگری متوجه شد

بیخیال تو کلا یه مدلی هستی طرز تایپ کردنت طبیعی نیس

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

آها نمیدونستم دوربین دارهمرسی ک گفتی ❤️

قربونت من که اینطور شنیدم

میخوای دقیق تر هم بپرس

یه روز قبلش برو از مسئول مسجد بپرس

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"