2777
2789
عنوان

خدایا من کافر رو بپذیز🤣🤣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 131 پست

من نرفتم ولی بنظرم لباس راحتی پوشیده ببر چون مسجد دوربین داره احتمال زیاد پس یه لباس آستین بلند بردار که راحت باشی

وسایل شخصی

کلا چیزایی که حس میکنی اون چند روز لازم داری

چون اجازه خروج ندارید

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

چرا میخوای بری ؟

نمیدونم با دوستام قرار گذاشتیم بریم یکم دور هم باشیم یکمم شاید دو سه تا از گناه هامون کم شد

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتکاف چی هست؟ میشه یکی توضیح بده

13 14 15 رجب تو حسینیه مساجد حرم ها روزه و نماز و عبادت و........

هر کس دلش میخواد شرکت میکنه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم قبول باشه یاد بگیر قبل رفتنت مادو هم دعا کن 😍

چشم همه نی نی سایتی هارو میکنم❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

خودت فهمیدی چی گفتی🗿

بله.

فرد دیگری هم متوجه شد.

گاهی ممکنه گفته ای مفهوم باشه و ما متوجه نشیم.

پس بهتره از گوینده اش بخواهیم توضیح بیشتری بده یا به بیان دیگری بگه تا متوجه بشیم!

لعنتی تصورم روکلا جا ب جا کردی😂🤣🤣🤣فک کردم اونایی که میرن خیلی مذهبین🗿🤌🏻

ن بابا🤣🤣🤣

نمیرم

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

نماز یاد گرفتی الانیکم خوراکی خشک /بادام/پسته/و اینا پاپ کرن و پفک اینام میتونی ببری

آها مرسی گلم

نمیدونم با دوستام قرار گذاشتیم بریم یکم دور هم باشیم یکمم شاید دو سه تا از گناه هامون کم شد

اوهوم بسلامتی ولی اکیپ نگیرین اونجا شیطونی کنین

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

13 14 15 رجب تو حسینیه مساجد حرم ها روزه و نماز و عبادت و........ هر کس دلش میخواد شرکت میکنه

ممنون عزیزم

مازندرانی ام❤️ چون کاربری دست دونفره ممکنه جواب ندم✨️🌹