2777
2789
عنوان

درسام خیلی افت کرده

65 بازدید | 12 پست

هیچ هدفی ندارم فقط دلم خیلی گرفته

امسال من واقعا یک آدم دیگه ای شدم اصلا هم کسی نیستم که تو فاز چصناله باشم

ولی مدرسم که عوض شد همه دوستامو از دست دادم دیگه نمی بینمشون،مدرسه خودمون هم ادماش خیلی حال به هم زنن..

هرچی میخونم درسام نمره هام بالا نمیاد خدا شاهده امسال خیلی دارم میخونم تو روزای تعطیل تایم مطالعهم به ده ساعت هم رسیده

تو روزایی که میرم مدرسه شیش ساعت پنج ساعت

مدرسمون خوبه ولی دبیراش خیلی مقایسه میکنن چه با بچه های تیزهوشان و نمونه چه تو خود مدرسه همش کلاسارو باهم مقایسه میکنن

برداشتن نمونه سوالا تیزهوشان برای ما فرستادن ما هم خدا شاهده در حدی که بهمون درس دادن همرو حل کردیم ولی اصن بعضی از سوالاش اولین بار بود میدیدم خدایی این عدالته؟

باورتون نمیشه من پارسال تو کلاس که تازه کلاس خرخونا بود همیشه نمرم خوب بود ولی امسال متوسط کلاس رو به پایینم حتی..

کاش آدم درس نخونه و نمره هاش بد شه

من درس میخونم و نمره هام بد میشن

تا الان سه تا تخصصی گرفتن فیزیکو ریدم شیمیو ریدم

فقط ریاضی خوب بود

همه یازدهمی ها میگن طبیعیه معدلت از بیست یهو بشه ۱۸ تو دهم

ولی خب همش میترسم از مدرسه اخراج بشم برای نمره هام ولی خدا شاهده خیلی دارم درس میخونم ولی انگار گیر کردم اصن پیشرفت نمیکنم

اگه درس می خونی و نتیجه نمی گیری نا امید نشو ، حتما نتیجه اش رو نتو زمان نه چندان دور می بینی

نمیدونم بخدا اونروز ب دبیر زیستم گفتم میخوام تغییر رشته بدم گفت نهه تو زیستت خیلی خوبه استعداد داری رو خودت برچسب نزن و...

ولی خب درسای دیگم چی خسته شدم😭..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امسال که اومدم دهم همینطور شدم.بخدا اینقدر میخونم ولی نمیدونم چرا نتیجه نمیگیرم.دارم خراب میکنم ...

وای دقیقا امروز به مامانم میگفتم مامان من دیگه نمیخونم خسته شدم هرچی میخونم انگار نه انگار

اصن خودم پشمام ریخته انقدر امسال درسخون شدم..😂😭😭😭😭😭

عزیزم درکت میکنم منم یه مدتی از دهم اینجوری بودم

مهم ترین چیز شاید روش خوندنت درست نیست که نتیجه نمیگیری چون دبیرستان خیلی با راهنمایی متفاوته و تا بفهمیش طول میکشه...

وای دقیقا امروز به مامانم میگفتم مامان من دیگه نمیخونم خسته شدم هرچی میخونم انگار نه انگاراصن خودم پ ...

وای اره.بعد من مدرسم هم خیلی سختگیره. سطح امتحانا بشدت بالاعه اصلا دارم پارههههه میشم.

امروز سر امتحان گریم گرفته بود .اینقدر بخون بخون بعد آخرش گند بخوره تو همه چی. اصلا از اینا نیسم که برا نمره گریه کنما ولی زورم میاد اینجوری میشه.منم داشتم امروز میگفتم دیگه نمیخونم. چه فایده.

مدرسمم اگه ۱۶ بشه یه نمره هام اخراج میکنه.از این میترسم شدیددد

بخدا از وقتی اومدم این مدرسه روانی شدم از استرس و اضطراب

وایی یعنی ببین معدم که داره پاره میشه

یک لحظه نیس بدنم نبض نزنه همش یجا از بدنم نبض میزنه همشم سردردم یعنی واقعا دیگه دارم روانی میشم👺👺😂