2777
2789
عنوان

کسی پماد زینک فیروز استفاده کرده

41 بازدید | 10 پست

خیلی چربه؟ برای صورت میخوام

پمادش که خیلی چربه

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زیاد چرب نیست

خوبه

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

برای چی؟ جوش؟!

نه برای صورت

سفیدیش رو دوست دارم

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

واسه صورتت ازون معمولیا بگیر از داروخانه.

دارم ولی چربه

نه زیاد چرب نیست خوبه

شما دارید؟

چنده؟

خب ضدآفتاب فیزیکی بزن، اونم همون رد سفیدی میزاره

اره ضد افتاب فیزیکال گرفتم چند وقت یه بار میزنمش هر روز پوستم رو میسوزونه چون لایه برداری میکنم