2777
2789
عنوان

داشتم سوسیس خورد میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 30 پست

کتاب شفای زندگی

از نت بخون یه قسمت هاییش رو

دوست داشتی تهیه کن

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا

متاسفم

امیدوارم زودتر از دستشون نجات پیدا کنی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

مادر منو داشتی مادر خودتو میپرسیدی من یبار تو کوچه خوردم زمین دستم زخم شد بعد روش زخم بود اومدم خونه رو فرش خوردم زمین یه لکه خون افتاد رو فرش از ترسم که نزنتم نبینه دویدم دستمال خیس آوردم کشیدم روش رفت اومد خونه گفت اینجا چرا نم داره ترسیدم گفتم چی شده یهو پرید از آشپزخونه دستمال زبر آورد سه بار محکم کشید رو زخمم که گوشتش کنده شد چسبید به با چه گفت حالا پلک شد برو گمشو

از وقتی این تروما افتاد دهن جوونا انگار تازه مشکلاتو برای خودشون بزرگ میکنن

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰