2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مشتریه یا من❓️

94 بازدید | 13 پست

من غرفه دارم تو باسلام کار هنری انجام میدم یه عکس ژورنالی گذاشته بودم تو باسلام کاملا هم مشخص بود ژورنالیه چون اسمای عربی روش نوشته شده بود مشتری هامم همیشه قبل سفارش باهام حرف میزنن سوال میکنن این خانم بدون سوال کردن سفارش ثبت کرد بعدم پیامش میدادم جواب نمیداد بعد چند وقت جواب داد بهش میگمممکنه شبیه عکسش نشه میخوای لغو کن گفت اوکیه ولی خوشگل بشه منم مواد اولیه سفارش دادم عکس مواد اولیه رو فرستادم گفتم اینجورین اوکیه؟ اگه اوکی نیستن سفارشت رو لغو کن گفت اوکیه(اگه میگفت اونی نیست بکارشون نمیبردم پس میدادم چون همون روز خریده بودم)

حالا کار رو براش فرستادم میگه نمیخوام اون چیزی نیست که میخواستم هزارتا ایراد الکی گرفته من واقعا برای این کار پول و وقت خرج کردم تواین گرونی بازار حتی قیمتامم عین قبله فراموش کرده بودم قیمت این محصول رو ببرمبالا

حق با منه یا ایشون؟

من چندبار باهاش طی کرده بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با شماست محلش نده منم تو باسلام غرفه دارم یکنفر یه تابلو رو سفارش داد که کار خودمم بود ولی خب اون ابعاد خیلی بزرگتر میخواست بهش گفتم این چون کوچیکه ریزه کاری نداره تو ابعاد بزرگ همه چیش واضحتر میشه مثلا گلای رزش تو کوچیکه هیچی پیدا نبود یه رنگ قرمز بود تو بزرگه خیلی واضح گل رز بود گفت چه بهتر بعد که کار تموم شد دیدم لغو سفارش زده منم عکسشو برا تیم پشتیبانی فرستادم کارشناسان تایید کرد که بهونه الکی گرفته ارسال کردم رفت به دستم که رسید گفت خیلی خوبه الانکه رسیده دستم ولی من راضی نیستم پولمو لازمش داشتم

حق با شماست محلش نده منم تو باسلام غرفه دارم یکنفر یه تابلو رو سفارش داد که کار خودمم بود ولی خب اون ...

چقدر بعضی مشتریا بی درکن واقعا فک نمیکنن آدم وقت و هزینه صرف کرده

من کلا یادم رفته بود همچین محصولی تو غرفه امه چون هم عکسش ژورنالی بود هم قیمتش کم اگه قبلش سوال میکرد نمیذاشتم ثبت سفارش کنه من دستم بابت کار ایشون چند بار زخم شد

کارشم شخصی سازیه بفرسته به چه درد من میخوره آخه

بنظرتون باسلامم حق میده به من یا ایشون؟

غرفه برترم هستم انگار تا ۳۰ روز میتونه مرجوع کنه

[QUOTE=405319668]چقدر بعضی مشتریا بی درکن واقعا فک نمیکنن آدم وقت و هزینه صرف کرده من کلا یادم رفته بود همچین محصولی ...[/QUOTE

ببین اگه خدایی کارت اوکی درومده و تو چت های باسلامتم نوشتی اینکار ژورناله پس نمیتونه مرجوع کنه

[QUOTE=405319668]چقدر بعضی مشتریا بی درکن واقعا فک نمیکنن آدم وقت و هزینه صرف کرده من کلا یادم رفته ...

کار متفاوت با عکس ژورنالیه

ولی چیزی بود که بله روز اول بهش گفته بودم🫠