2777
2789
عنوان

خانمای متاهل با سیاست بیاین

70 بازدید | 12 پست

میدونید که مردا خودشونو عامل ناراحتی زنشون میبینن براهمین اگه زنشون افسرده باشه ازش سرد میشن

اگه کار بیخ پیدا کرده مورد تو قهر وکناره گیری باشه پیشنهاد شما چیه تا مرد دلگرم شه

من اینجور مواقع موقعیت مناسبی رو انتخاب میکنم ازش میخوام که راجب مسئله حرف بزنیم البته که کلا قهر نم ...

اون تیپش اینه که همش قهره

فعلا نمیشه ترکش داد

فعلا باید فقط دلگرم کرد

تو صحبتت چی میگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجایی که من بلد نیستم قهر کنم از اولش گفتم قانون خونمون قهر ممنوعه دو طرف حق داریم ناراحت بشیم اما حق قهر نداریم فقط یکساعتی به خودمون زمان میدیم که آروم بشیم

اوایل باهم درمورد مشکلات حرف میزدیم و هر کسی سهم خودش رو میپذیرفت

غذایی که دوست داره براش درست کن باهاش مهربون باش شیرین زبونی و دلبری کن اگه فایده نداش بیخیال خودش ب ...

چند ماهه دارم همین کارمو میکنم دیوونه شدم الان سقط کردم بهش نیاز دارم

برامشکلم راه حل بده تو صحبت باهاش چی میگیدرمورد مشکل

میدونه راه اول اینه که بجای کوبیدن و تخریبش اول از خوبی هاش بگو بذار بدونه خوبی هاش نادیده گرفته نمیشه بذار بدونه تو حواست بهش هست اینجوری دیوار دفاعیش رو برمیداره و راحت تر میتونی در مورد مشکلت حرف بزنی

فقط همون موضوع رو که ناراحتت کرده پیش بکش وصلش نکن به گذشته وصلش نکن به خانواده ها سعی نکن طوری حرف ...

تو اینجور مواقع واکنش شوهرت چیه

همینارو که گفتی انجام دادم

بدتر دلمو شکوند